Haberler

Davutoğlu, Demirtaş'la Görüşme Şartını Açıklayıp, Liderlere 'Bir Araya Gelelim' Dedi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu TGRT Haber kanalının canlı yayınına katıldı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşmesini şarta bağlayan Davutoğlu şunları söyledi:

"Şu anda yine çağrıda bulunuyorum. Madem Demirtaş geri çekiyor o suçlamasını çıksın bunu daha açık ifadelerle söylesin. Ben hiç kimseyle görüşme kapısını kapatmadım ki hiçbir zaman… 'Hata ettim derse' düşünürüm tabi neden olmasın. Ülkenin Başbakanına 'katilsin' diyen biriyle görüşme zemini olabilir mi? Tekrar çağrıda bulunuyorum bütün siyasi liderlere.. Tamam dördümüz bir araya gelelim. Ancak Demirtaş'ın kendi tutumunu açıklığa kavuşturması gerekiyor."

10 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Başbakan Davutoğlu, TGRT Haber canlı yayınında "Başbakan Özel" programında TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan ile İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol'un gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dün sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Ankara'daki saldırı öncesi paylaşımda bulunan 2 kişi gözaltına alınmıştı. Başbakan Davutoğlu, bugün 10 kişinin daha gözaltına alındığını bildirdi.

"ARKASINDAKİ AKTÖRLERİN HEPSİNİ AÇIĞA ÇIKARACAĞIZ"

Soruşturmaların ciddiyetle devam ettiğini belirten Davutoğlu, "Arkasındaki aktörlerin hepsi açıklığa kavuşana kadar bu çabamız sürecek. Vatandaşlarımızın şunu bilmesini istirham ediyorum. Bu suçu işleyenler kimlerse bunlar ortaya çıkarılacak. Bunların arkasındaki güçler, aktörler kimlerse bunlar çıkarılacak. Aynı şekilde buradan hareketle ülkede kaos çıkarmak, provokatif bir ortam oluşturmak için kim çaba sarf etmişse onlara da hukukun gereği ne yapılması gerekiyorsa yapılacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Ahmet Davutoğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (162)

mamo:

demirtaş adam gibi adam hemde yerli sizler gibi toplama değil bu memleketin asil sahibidir azeri arnavut bosnak nahçivan kırgız değil tamamen toprak sahibidir

99
18
yanıtYanıtla
kurdo:

katilsiniz iste yalan mi

95
11
yanıtYanıtla
gerçekçiMobil-ANDROID:

seçime odaklan gidiyorsunuz gibime geliyor emekliere bişey vermediniz gule gule.

77
5
yanıtYanıtla
mhp:

eger demirtaşla görüşürse mhp yine red etsin pkk nın siyasi uzantısıyla görüşen mhp ye gelip de ne söliyecek demirtaş hızıroğlu türküsü çaldı ben oynadımmı diyecek

3
66
yanıtYanıtla
HAYSİN:

zaten MHP herşeye yok diyor neye yaramışki o kafatasçılar

yanıt0
yanıt0
HDP''li:

Sanki Demirtaş onu adam yerine koyuyor da, bir de şart koymuş. Fare dağa küsmüş misali. . HDP mitinglerinde 1000 den fazla adam öldü, sizin hükümetiniz döneminde. . . Ama Allah büyüktür. .

40
27
yanıtYanıtla
.....:

iBRAHİM. . . . NAMAZ KILAN AKP Lİ KILMAYAN HDP Lİ Mİ OLUYOR SİZ İŞTE BU KADA CEHALETE KAPILMIŞ CAHİL İNSANLARSINIZ. . . . HDP Lİ OLUNCA MÜSLÜMAN OLMUYOR ÖYLE Mİ. . . PEKİ SORARIM SANA GÖRE MÜSLÜMANLIK . . . YOLSUZLUĞU KAPATANAMI, İSRAF EDENEMİ, HALKINI AÇ BIRAKANA MI, KOMŞUSU AÇ İKEN KENDİSİNİN SARAYLARDA KÖŞKLERDE YATMASIMI, BAKANLARIN EN LÜX ARAÇ İLE YÜZLERCE KORUMA İLE GEZMESİMİ, CAMİİLERDE BİR PARTİYE OY İSTEMEK Mİ DAHA SAYAYIM MI

yanıt7
yanıt1
Duman:

Adam gibi adam Ahmet Hoca.

17
43
yanıtYanıtla
Adam:

Kuzunun olmadığı yerde keçiye ABDURRAHMAN ÇELEBİ DERLER.

yanıt0
yanıt0
Ne konuştuğunu bilmiıyorsun:

Demirtaş tam bir liderdir ya sen ne konuştuğunu bilmiyorsun

43
17
yanıtYanıtla
Tüm 162 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title