Haberler

Davutoğlu: "Deaş Ne Kadar Alçaksa, PKK da O Kadar Alçaktır"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Şanlıurfa mitingi - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamaları - Miting alanından detaylar ŞANLIURFA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Topçu Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitinginde halka hitap etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Şanlıurfa mitingi - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamaları - Miting alanından detaylar ŞANLIURFA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Topçu Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitinginde halka hitap etti.Başbakan Davutoğlu: "DEAŞ ne kadar nankörse, ne kadar hainse, ne kadar alçaksa, PKK da o kadar alçak, o kadar hain, o kadar korkaktır."Başbakan Davutoğlu: "Van'da ne dediysem geçen gün arkasındayım. 90'lı yılların terörüne de, 90'lı yılların JİTEM'ine de bu halkı teslim etmeyeceğiz. Allah şahit kim 90'lı yıllara dönmek isterse onun karşısında çelik bir iradeyle duracağız, demir gibi tek bir yumruk olarak duracağız. Kim 90'lı yıllarda olduğu gibi aynı mantıkla insan hak ve hürriyetlerini yok sayarsa onların karşısında da duracağız. Ama 90'lı yıllarda olduğu gibi terör çeteleri kuranların da karşısında duracağız. Dediklerim terörün ve teröre sırtını dayayanların zoruna gitmiş. Çünkü onlar 90'lı yılları özlüyorlar. İsterler ki daha çok Kürt genci ölsün, daha çok Türk genci ölsün de Türklerle, Kürtler, Araplar birbirine girsin."

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title