Haberler

David People King Boss Açılışı için Berkay Sahnedeydi!

Güncelleme:


Açılış konserine gecenin sürpriz ismi Emel Müftüoğlu ve 200'ün üzerinde seçkin davetli katıldı. Dj performans ile başlayan gecede Berkay'ın sahnesi ise tam anlamıyla izleyenleri büyüledi. Otel yöneticilerinin ve çalışanlarının tamamının misafirlere olan ilgi ve alakası gözlerden kaçmadı. David People'ın Best Western Premier Sakarya'ya özel King Boss konsepti davetlilerden tam not aldı.

BW Premier Sakarya Genel Müdürü Ümit Şilfeler Aliefendioğlu; ''David People King Boss konseptinden beklenen mükemmelliğin bizimle olduğunu misafirlerimize göstermiş olduk. Bundan böyle her ay yapacağımız konser ve eğlence organizasyonlarına özenle ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz'' ifadelerini kullandı. Aliefendioğlu; büyüleyici atmosferinin hissedildiği konseptte misafirlerin kendini şımartabileceği bir mekan olan DP King Boss ayrıcalığı, ilk kez ve sadece Best Western Premier Sakarya'da yaşanabilecektir, dedi.

RAKAMLARLA BEST WESTERN PREMİER

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından yatırımı yapılan BW Premier Sakarya; standart, engelli, deluxe, family süit, balayı süit ve presidenatial süit olmak üzere toplamda 131 odalı uluslararası zincir otel markası olan şehirdeki tek 5 yıldızlı oteldir. Kongre, toplantı, tüm özel davet ve organizasyonlarınıza cevap verecek toplamda 1500 kişi kapasiteli açık-kapalı alanları, kusursuz hizmet anlayışıyla hazırlanmıştır. Farklı büyüklük ve konfor özellikleriyle 8 toplantı salonu, geniş balo salonu, fuaye alanları ile unutulmaz anılar biriktirmek için tercihiniz BW Premier olacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emel Müftüoğlu Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title