Haberler

David Beckham Yeniden Milli Takımda

David Beckham, İngiltere Milli Takımı'nın Avusturya ve Hırvatistan'la Yapacağı Maçların Aday Kadrosuna Çağrıldı.

David Beckham, İngiltere Milli Takımı'nın Avusturya ve Hırvatistan'la yapacağı maçların aday kadrosuna çağrıldı.

Sakatlığı nedeniyle İngiltere Milli Takımı'nın son dört maçında forma giyemeyen yıldız futbolcu David Beckham, teknik direktör Steve McClaren tarafından Avusturya ve Hırvatistan'la yapılacak maçların aday kadrosuna davet edildi. McLaren, dizindeki sakatlık nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalan ancak son haftalarda takımı Los Angeles Galaxy'nin maçlarında oynayan Beckham'ı yerinde izlemek ve durumu hakkında net bilgi edinmek için geçtiğimiz hafta Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişti. McClaren

yaptığı görüşmelerin ardından Beckham'ın altı günde iki maç çıkarabilecek form düzeyinde olduğuna karar vermişti. McClaren, konuyla ilgili olarak yaptığı son açıklamada, Beckham'ı Rio Ferdinand ve John Terry gibi isimlerin yokluğu nedeniyle kadroya aldığını ifade ederek, "Büyük oyunculara ihtiyacımız var. Beckham da onlardan birisi. Hırvatisan maçı büyük bir maç olacak. Bana inanın. Ben her zaman bunu söylüyorum. Ve bu tip karşılaşmalardan 'önemli maçların oyuncularına' ihtiyaç duyarsınız. Beckham'ın sakatlığı

konusunda fikir edindim. Durumunun iyi olduğuna kanaat getirdim" dedi.

Beckham Avusturya ve Hırvatistan maçlarında forma giymesi halinde 98 ve 99. kez İngiltere adına sahaya çıkmış olacak. Ancak İngiltere, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne gitmeyi başaramazsa Beckham'ın 100'ler kulübüne girememe ihtimali bulunuyor.

İngiltere önümüzdeki hafta cuma günü Avusturya'yla bir hazırlık maçı yaptıktan sonra 21 Kasım Çarşamba günü de Hırvatistan'la Euro 2008 Elemeleri yolunda oldukça önemli bir maça çıkacak.

Steve McClaren'in Avusturya ve Hırvatistan maçlarının kadrosuna çağırdığı isimler ise şunlar:

"Kaleciler: Paul Robinson (Tottenham), David James (Portsmouth), Scott Carson (Liverpool, Aston Villa'da kiralık)

Savunma: Wayne Bridge (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Nicky Shorey (Reading), Wes Brown (Manchester United), Sol Campbell (Portsmouth), Joleon Lescott (Everton), Micah Richards (Manchester City), Phil Neville (Everton)

Orta Saha: David Beckham (LA Galaxy), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Gareth Barry (Aston Villa), Owen Hargreaves (Manchester United), Joe Cole (Chelsea), Ashley Young (Aston Villa), Stewart Downing (Middlesbrough), Shaun Wright-Phillips (Chelsea), David Bentley (Blackburn Rovers)

Forvet: Alan Smith (Newcastle), Michael Owen (Newcastle), Wayne Rooney (Manchester United), Peter Crouch (Liverpool), Jermain Defoe (Tottenham)".

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title