Haberler

David Beckham, reklam filminde Çinli model ile evlendi

Güncelleme:

Eski İngiliz futbolcusu David Beckham, reklam filminde senaryo gereği Çinli Angelababy takma adlı model Angela Yeung Wing ile evlendi.

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcusu David Beckham, reklam filmi için kamera karşısına geçti. Yıldız futbolcu Çinli bir oteller zinciri markasının reklam filmi için 30 yaşındaki Çin'li Angelababy takma adlı model Angela Yeung Wing ile evlendi.

OTEL ÇIKIŞINDA LONDRALILAR SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Otelden çıkışta Londralılar çifte sevgi gösterisinde bulunup konfeti yağmuruna tuttu. Çekimlerden sonra David, çekimden sonra Angela'ya en sevdiği İngiliz yemeğini tanıtırken Angela ise David'e Çince'nin resmi olarak konuşulan Mandarin dilini nasıl konuşmasını gerektiğini öğretti. David'in reklamında oynadığı otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

David Beckham, reklam filminde Çinli model ile evlendi

David Beckham, reklam filminde Çinli model ile evlendi

David Beckham, reklam filminde Çinli model ile evlendi

David Beckham, reklam filminde Çinli model ile evlendi

David Beckham, reklam filminde Çinli model ile evlendi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti David Beckham Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

!:

NERDE OLURSA OLSUN BU AŞAĞILAMA AYNI BABASI YAŞINDA BİR ADAMLA YAN YANA KONABİLİYOR Bİ KADIN VE BUNU HAYRAN GÖZLERLE İZLEYEN İNSANLAR VAR ! TAM TERSİ OLDUĞUNDA ASLA ÖYLE OLMUYOR AMA !

3
2
yanıtYanıtla
vuvuv:

hayalim bir çinliyle evlenmek

3
2
yanıtYanıtla
VUVUV:

akşam yemeğinde köpek kavurma yaparsa görürsün :D

yanıt12
yanıt2
hamide nineniz:

adam yaşlandıça daha bi yakışıklı olmuş 50 yaş genç olcakdım şimdi

3
0
yanıtYanıtla
hopp dedikkk:

nine dede çağırıyorr

yanıt5
yanıt0
Semt-i SAKARYA:

ama yakışmışlar. çinlilerinde güzeli hakkat güzel ya. .

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

karınca corbası bizim yogurtlu corba yerine guzel gider)

2
1
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

Allah''ım sen nelere kadirsin . Bu günleri gördüm ya ölsem de gam yemem ( ! ) . . . . Oku da inanma.

2
1
yanıtYanıtla
gürcan:

bütün derdimiz elin herifiydi ne halt ederse etsin kırk yılda görmesek aklımıza gelecek biri değil hem kim bu herif bizi meşgul ediyo

0
1
yanıtYanıtla
.:

hayde bakam kaldır kolları oturmaya mı geldik

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title