Haberler
Güncelleme:

"Davetkar Kadın" Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

Davetkar kadınlar hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Aşkım Kapışmak, katıldığı canlı yayında kadınlardan özür diledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

yorgun:

kadınlar iyiki doğuruyor yoksa erkeklerin kadınlara ihtiyacı olmazdı. seninle aynı fikirdeyim az çevrelerine baksınlar. kocamı ufleyerek gönderiyorum dışarı

10
8
yanıtYanıtla
Kuzgun:

Adam davetkar kadın demiş, nezaketinden. Ben fingirdek kadın diyorum.

6
2
yanıtYanıtla
Sen ne dersen de:

Seni hesaba katanmı var dingil

yanıt3
yanıt3
gereksizler ordusu:

Çevir gazı yanmasın

2
6
yanıtYanıtla
Suzan KURAN:

ERKEK EGEMEN TOPLUMDA, VE DE GİTTİKÇE YOZLAŞAN TOPLUMDA AHLAK ÇÖKTÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ . LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE KADINI AŞAĞILAYAN BELLİ BİR KESİMDİR. . ÜLKEMİZDE BİR AYDA 60 KADIN ÖLDÜRÜLÜRKEN CAHİL BİR ZAT KENDİ REKLAM VE EGOSU İÇİN KADINI KATEGORİZE EDİYOR VE KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOR ŞİDDETLE KINIYORUM. . MERAK EDİYORUM SAHİL RESMİ , MAYO FALAN SAYFALARA KOYULUNCA BU ZAT NE YAPACAK .

2
3
yanıtYanıtla
adsız:

bu ülke için canını veren erkekler kadar değerli değildir kendi pislikleri yüzünden ölmüşlerdir. ömür boyu nafaka talebi aldatma erkeği sömürme çocuğu koz olarak kullanma erkeklere attıkları iftiralar vs vs. . . .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title