Haberler

Daum: Mükemmel Bir Başlangıç Yaşıyoruz

Daum, 'Mükemmel Bir Başlangıç Yaşıyoruz. Haftalar Geçtikçe İşimiz Zorlaşıyor. Oynadığımız Her Rakip Bizden Puan Alan İlk Ekip Olmak İstiyor' Dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, ''Mükemmel bir başlangıç yaşıyoruz. Haftalar geçtikçe işimiz zorlaşıyor. Oynadığımız her rakip bizden puan alan ilk ekip olmak istiyor'' dedi.

Antalyaspor galibiyetin ardından yapılan açıklamada, gerçekten iyi bir oyun çıkardığını anlatan Daum, maçın ardından Mehmet hocayı tebrik ettiğini ve her maçta böyle oynamaları halinde şampiyonluk için mücadele edebileceklerini söylediğini kaydetti.

Oyuncuların maçta gösterdikleri performansı da değerlendiren Daum, Guiza'ya güvenmekte haklı çıktığını ifade etti. Guiza'nın birkaç net pozisyonunda golü kaçırdığını, kendisinin yerinde başka bir teknik direktör olması halinde Guiza'yı maçtan çıkarabileceğini kaydeden Daum, şunları söyledi:

''Ama ben güvendim. İkinci golde çok güzel bir iş yaptı. O pozisyonda başkası olsa kendisi de vurabilirdi. Guiza maç boyunca nefis mücadele etti. Defansa yardımcı oldu. Kazım da mükemmel bir maç çıkardı. Maalesef gelecek hafta oynayamayacak. Bugün bizim için Cristian en değerli futbolcuydu. Çok top kazandı. Boş alanları kapattı.''

Daum, bir gazetecinin geçen haftalarda kötü oynayarak kolay sonuca gittiklerini, ancak bu hafta iyi oynayarak zor kazandıklarını ve bunlardan hangisini tercih edeceğini sorması üzerine ise, ''Futbol sonuç oyunu ve bizim için ilk etapta sonuca gitmek öncelikli'' yanıtını verdi.

Daum, yedek soyunan Roberto Carlos için ise ''Carlos bizim için önemli bir futbolcu. Sezon boyunca bize saha içinde de çok lazım olacak. Eğer Carlos Fenerbahçe'yi terk ederse şampiyon olarak gider'' diye konuştu.

-''BASİT BİR HATADAN KAYBETTİK''-

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise maçın 1-1 bitmesini beklerken, basit bir hatadan gol yediklerini ve maçı kaybettiklerini söyledi.

Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başlamayarak gol yediklerini, ancak golün ardından oyuncularının konsantre olarak maça ortak olduklarını kaydetti. Karşılaşmanın 60 ila 85. dakikaları arası girdikleri birçok pozisyon olduğuna değinen Özdilek, ''Maç 1-1 bitti derken basit bir hatadan adam paylaşımını doğru yapamamaktan bize yakışmayan bir gol yedik. Fenerbahçe kolay takım değil. Etkili oyuncuları var. Hata yaparsanız affetmezler. Sonuçta alacağımız 1 puanı rakibe 3 puan olarak hediye ettik'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title