Haberler

Daum: Hayatta Olduğumuzu Gösterdik

Daum, Kendileri İçin 'Öldüler' Diyenler Olduğunu, Ancak Hayatta Olduklarını Net Bir Şekilde Gösterdiklerini İfade Etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kötü gittikleri dönemlerde kendileri için ''Öldüler'' diyenler olduğunu, ancak hayatta olduklarını net bir şekilde gösterdiklerini ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Alman çalıştırıcı, Galatasaray ile yaptıkları derbi mücadelesinde elde ettikleri galibiyette şans faktörünün de yanlarında olduğunu hatırlatarak, ''Bugün ise şanstan konuşmak istemiyorum. Fazlasıyla hak ettik diye düşünüyorum'' dedi.

Alman teknik adam, şöyle devam etti:

''Şimdi sakatlıktan dönen futbolcularımız olacak. Alternatiflerimiz çoğalıyor. Alternatiflere de ihtiyacımız var. Son maçlara gelince kart cezası da olabilir. Ama takım en iyi şekilde dönüm noktasını yakaladı diye düşünüyorum. Zor maçlar bizi bekliyordu biliyorduk. Ama heyecanla bu maçları bekliyorduk. Zor maçları ve durumları seviyoruz. Bunu defalarca gösterdik.''

-GÜİZA'NIN ELİNDE KIRIK YOK-

Daum, ilk yarıda sakatlanan Güiza'nın elinde kırık olmadığını, dizindeki sorun nedeniyle MR'ının çekildiğini bildirdi.

Doktor ile yaptığı görüşmede, kendisine futbolcunun elinde kırık oluşmadığının bildirdiğini kaydeden Alman çalıştırıcı, ''MR'ın sonucunu bekleyelim'' dedi.

-KAVGANIN NEDENİ PANKART-

Fenerbahçe'nin Türk Telekom tribününde maçın son dakikalarında meydana gelen kavganın, bayan voleybol takımı için açılan pankarttan dolayı çıktığı öğrenildi.

Üst tribünden sarkıtılan pankarttan dolayı sahayı göremediğini gerekçe gösteren bir taraftar pankartı aşağıdan çekiştirince, taraftarlar arasında kavganın başladığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title