Haberler

Daum: Durumumuz Zorlaştı

Christoph Daum, Şampiyonluktaki Durumlarının Zorlaştığını Söyledi.

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum, şampiyonluktaki durumlarının zorlaştığını söyledi.

Daum, bugün kalelerini gole kapattıklarını belirterek, ''İlk yarıda birkaç pozisyon ürettik, ancak istediğimiz golü atamadık. İki puan kaybettik, şampiyonluktaki durumumuz zorlaştı. Maçtan memnun olabiliriz, ama pozisyonlarda golü bulamadık'' dedi.

Daum, forvet hattıyla ilgili bir soruya da şu yanıtı verdi:

''Güiza'dan başka forvetler de var. Gökhan Ünal, antrenmanlarda iyi çalıştığı için bugün oynadı. Güiza önceki maçlarda kötü oynamadı, ancak çok iyi de değildi. Bu maçta Gökhan Ünal oynamayı hak etmişti.''

Fenerbahçe'nin kadro yapısıyla ilgili bir soruya ise Daum, ''Kadronun durumu belli. En iyi şekilde faydalanmak istiyoruz. Şampiyonluk için gol atmak gerekiyor'' cevabını verdi. Alman teknik adam, ''Sezon sonunda Fenerbahçe'nin başarısız bir sonuç alması durumunda kendinizi nerede görürsünüz'' şeklindeki soruyu, ''Ben teknik direktörüm, başarısızlık olsa da işime bakarım. Fenerbahçe'nin başarılı olması için elimden geleni yapacağım'' diye yanıtladı.

Gökhan Ünal da Ankara'ya beraberlik için gelmediklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe hiçbir zaman beraberliği düşünmez, ama bugün galibiyet olmadı. Direkten dönen topumuz vardı. Şubat ayından beri bir şansızlık var. Şampiyonluk yarışından uzak kaldık. Bu saatten sonra rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Gençlerbirliği'nin de bizim de pozisyonlarımız vardı. Biraz daha şansımız olmalı.''

Fenerbahçe, son üç deplasmanda 3 puanla tanışamadı. Karşılaşmanın son bölümlerinde Fenerbahçe golü bulamayınca sarı-lacivertli taraftarlar, ''Fenerbahçe gol gol, şampiyonluk elden gidiyor'' şeklinde tezahürat yaptı.

Gençlerbirliği, hükmen kazandığı Ankaraspor maçı dışında 15. haftadan beri galip gelemiyor.

Karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Fenerbahçeli futbolcu Baroni'nin durumunun netleşmediği, İstanbul'da yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title