Haberler

Daum, Bayram Sevincine Ortak Oldu

Fc Köln Teknik Direktörü Christoph Daum, Türkiye'nin Köln Başkonsolosu Mustafa Asım Temizgil ve Eşinin Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Köln'de Verdiği Resepsiyona Katıldı.

FC Köln Teknik Direktörü Christoph Daum, Türkiye'nin Köln Başkonsolosu Mustafa Asım Temizgil ve eşinin Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Köln'de verdiği resepsiyona katıldı.

Başkonsolos Temizgil resepsiyonda yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 84. yılını kutlamalarından dolayı millet olarak çok sevinçli olduklarını belirterek, şunları söyledi:

''Alman toplumu ile Almanya'da yaşayan Türk toplumunun asgari müşterekleri, ortak değerleri Atatürk devrimleridir. Avrupalı Türklerin, Alman toplumu ile uyum içinde benliğini ve kültürünü koruyarak, dayanışarak yücelmesi, güç kazanması, Atatürk'ün inandığı ilkelerle olacaktır.''

Resepsiyona, Daum'un yanısıra Türk kökenli federal milletvekili Lale Akgün, AP üyesi Ruth Hiyeonmi, Köln Belediye Başkanı ve vatandaşlar ile çok sayıda Alman katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title