Haberler

DAÜ 2010-2011 Bahar Dönemi Mezuniyet Törenine Hazır

Mezunlara Özel Mezuniyet Balosu da Gerçekleştirilecek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2010-2011 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni için hazırlıklarını tamamladı. DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Koordinatörü Tuncer Tuncergil, 21 Haziran 2011 Salı günü, saat 20:00'de, DAÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek olan 2010-2011 Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni organizasyon ekibinin titizlikle çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Mezuniyet organizasyon ekibinin 10 kişilik bir gruptan oluştuğunu belirten Tuncergil, her birimin koordineli bir şekilde çalışmaları sürdürdüğünü ve mezunların gerekli çoşkuyu yaşamaları adına ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını sözlerine ekledi. DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü'nün de mezuniyet töreninin çoşkulu bir şekilde gerçekleşmesi için yardımlarını sürdürdüğünü aktaran Tuncergil, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğünün mezun olacak olan öğrenci velilerinin konaklaması ve her türlü yardım hizmetleriyle ilgilendiklerini belirtti.

DAÜ'nün her bir öğrencisini hayata hazır hale getirerek mezun ettiğini belirten Tuncergil, mezuniyet konseptini geçen yılki ile aynı olarak "Farklı Sensin Farkı Sen Yaratacaksın" olarak belirlediklerini sözlerine ekledi. 2010-2011 Güz Dönemi Mezuniyet töreninde denemesini gerçekleştirdikleri Fener Alayı yürüyüşünün ikincisini gerçekleştirmeye hazırlandıklarını bildiren Tuncergil, mezun olcak öğrencilerle birlikte Gazimağusa kentinin de aynı çoskuyu öğrencilerle birlikte yaşamasını hedeflediklerini bu nedenle de şehri DAÜ mezunlarını simgeleyen kırlangıç bayraklarla süslediklerini sözlerine ekledi. DAÜ 2010-2011 Mezuniyet töreninin Kanal T, Kıbrıs TV, BRT 2 ve DAÜ TV'den canlı olarak da gösterileceğini belirten Tuncergil, geceye katılacak süpriz sanatçı ile de mezuniyet çoskusunun tırmanacağını vurguladı.

Tuncergil, öğrencilerin mezuniyet anını yaşayabilmeleri açısından 19 Haziran 2011 Pazar akşamı, DAÜ Deniz Tesisleri havuz başında "Mezuniyet Balosu" düzenleyeceklerini ve mezunların kendilerine özel olarak gönderilmiş davetiye, gece kıyafetleri ve takım elbiseleriyle geceye katılabileceklerini bildirdi. Tuncergil, dekanların, bölüm başkanlarının ve akademik personelin geceye katılarak mezunların mutluluğunu ve coşkusunu yaşayacaklarını aktararak geceye katılacak olan Jazmania Grubu ile de mezunların çoşkuyu yaşayacaklarını bildirdi. Tuncergil, gecenin havai fişek gösterisi ile son bulacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title