Haberler

Datça'da Mustafa Yıldızdoğan Coşkusu

Datça Anfi Tiyatroyu dolduran yüzlerce kişiyle bir araya gelen Mustafa Yıldızdoğan, Datçalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Datça Anfi Tiyatroyu dolduran yüzlerce kişiyle bir araya gelen Mustafa Yıldızdoğan, Datçalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

"Ne Mutlu Türküm" diyene sloganları arasında sahneye çıkan Mustafa Yıldızdoğan, "Türk milleti sağ oldukça, bu ülkücü gençlik ayakta oldukça, ne bu ülke bölünecek ne bu bayrak inecektir. Buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Datça'da ülkücü gençliğin varlığı ve birliği bunun en önemli göstergesidir. Bizler olsak da olmasak da ülkücü gençlik bu ülkenin bölünmesine ve bayrağın inmesine asla izin vermeyecektir" dedi.

Datça Anfi Tiyatroyu dolduran kalabalığa muhteşem bir konser veren Mustafa Yıldızdoğan, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu her şarkısında izleyenlere teşekkür ederek belirtti. Anfi tiyatroyu dolduran gençler sık sık "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları atarak anfi tiyatroyu dolduran seyircileri coşturdu.

Yıldızdoğan'ı konser vermek için Datça'ya davet eden Saygın Medya Grup Başkanı Saygın Kurt ve Datça Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Özçelik, Mustafa Yıldızdoğan'a birer teşekkür plaketi takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yıldızdoğan Datça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title