Haberler

MUĞLA Datça'da balıkçı barınaklarında dip temizliği yapıldı

Güncelleme:

Datça'da balıkçı barınaklarında dip temizliği yapıldıMUĞLA'nın Datça Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından balıkçı barınaklarında bugün dip temizliği yapıldı.

Datça'da balıkçı barınaklarında dip temizliği yapıldı

MUĞLA'nın Datça Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından balıkçı barınaklarında bugün dip temizliği yapıldı.

Datça ilçe merkezi başta olmak üzere Cumalı, Karaköy ve Mesudiye'deki 4 balıkçı barınağında, su ürünleri kooperatiflerinin desteğiyle eş zamanlı olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına, 20 dalgıç ile Datça Belediyesi temizlik görevlileri katıldı. Tarım ve Orman Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay'ın, Bodrum'da bizzat katılımı ile Muğla il genelindeki balıkçı barınaklarında bugün yapılan temizlik kampanyası kapsamında, Datça'daki 4 balıkçı barınağı köşe bucak temizlendi.

Datça Tarım ve Orman İlçe Müdürü Bülent Şatır, Muğla'daki tüm balıkçı barınaklarında aynı anda dip temizliği yapıldığını belirterek, "Sayın Genel Müdürümüz Mustafa Altuğ Atalay'ın çağrısı ile ilçemizdeki 4 balıkçı barınağında 2 saat dip temizliği yapıldı. Daha temiz denizler, sağlıklı balıkçılık için gerçekleştirilen temizlik çalışmasında, otomobil lastikleri, pet şişeler, eski balıkçı ağları olmak üzere çok miktarda çöp deniz dibinden toplandı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Toplanan çöpler, katı atık depolama tesislerine gönderilmek üzere belediye temizlik görevlilerine teslim edildi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık Muğla Datça Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title