Haberler

Datça Ak Parti, Bayramda Datçalılarla Buluştu

AK Parti Datça İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla partili ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Datça İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla partili ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bayramlaşma törenine Muğla AK Parti ikinci sıra adayı ve eski il başkanı Nihat Öztürk ile üçüncü sıra adayı ve Muğla akparti tek kadın milletvekili adayı Elvan Göçer katıldı.

Datça Akparti ilçe başkanlığında yapılan bayramlaşma törenine Nihat Öztürk ve Elvan Göçerin yenı sıra ilçe başkanı Mehmet Cennet ilçe Datça kadın kolları başkanı Sema Ören ile yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı ayrıca çok sayıda vatandaş katıldı.

Muğla AK Parti'nin tek kadın milletvekili adayı Elvan Göçer, "Çalışmalarımızı kaldığımız yerden devam ettiriyoruz. Önce 'Haydi bizim gız' diyerek yola çıkmıştık. Şimdi 'Haydi bismillah' diyerek yola çıktık. İlçemizin sorunlarını çözmek için yine yollara düştük. Kazanırsam da, kaybedersem de her zaman emrinizde olacağım" dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Nihat Öztürk, "Yedi haziran seçimlerinde aday değildim. 1Kasım seçimlerinde ikinci sıra milletvekili adayı olarak partimin teveccühüne mazhar oldum. Muğla'nın sorunlarını bilen biri olarak seçildiğim takdirde ilimizin ve ilçemizin sorunlarının çözümünde her zaman en önde olacağım. Vatandaşlarımızın sorunları benim sorunum olacaktır. Datça'mızın en önemli sorunlarından olan sağlık sorunu yakında tamamen bitecek hastanemiz yakında hizmete giriyor. Bir çok branşta uzman hekimlerimiz görevde olacak artık Marmaris'e, Muğla'ya gitmenize gerek kalmayacak" dedi.

Daha sonra seçim çalışmaları için Datça'dan ayrılan milletvekili adayları diğer ilçelerde seçim çalışmalarına devem edeceklerini belirttiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Ak Parti Muğla Datça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title