Haberler

Darüşşafaka Kültür ve Sanat Şenliği

Güncelleme:

Daçkafest açılışında Ünlüler Darüşşafaka'da buluştu.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Darüşşafaka Kültür ve Sanat Şenliği'nin açılış töreninde 1000'e yakın öğrenci arasında yapılan anket sonuçlarına göre seçilen "Televizyonun En İyileri Ödülleri" sahiplerini buldu.

Darüşşafaka 139. dönem öğrencileri, bu yıl ilk defa festivallerini bir ödül töreniyle taçlandırdı. Darüşşafaka Lisesi öğrencilerine uygulanan bir anketle TV Dünyasının en iyilerini seçen öğrenciler, her alanda belirledikleri bu öncü isimlere festivalin açılış töreninde ödüllerini verdi.

Bahar Yılmayan ve Bora Gencer'in sunduğu gecede, Boğaziçi Caz Korosu da mini bir konser verdi.

Ödül töreninde En İyi Haber Programcısı Ödülü'nü Oğuz Haksever; En İyi Magazin Programı Ödülü'nü Show Kulüp adına Seyhan Akdağ; En İyi Dram Dizisi Ödülü'nü Fatma Gül'ün Suçu Ne dizisi adına Kaan Taşaner, Drama Dizisi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü Kuzey ve Güney dizisinden Buğra Gülsoy aldı. Gülsoy törende oyunculuk hayatının ilk ödülünü Darüşşafaka Lisesi öğrencilerinden aldığını belirtti.

En İyi Gençlik Dizisi Pis Yedili seçilirken dizi adına ödülü Kadir Doğulu aldı. Komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü Yahşi Cazibe Dizisi'ndeki rolü ile Hande Katipoğlu aldı.

Darüşşafaka Lisesi öğrencileri Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü ise tiyatro ve sinema sanatçısı Selma Kutluğ'a verdi.

Darüşşafaka Lisesi öğrencileri TV Dünyasının enleri anketi sonuçları

En iyi haber programcısı: Oğuz HAKSEVER

En iyi haber bülteni sunucusu: Nazlı TOLGA,Fox Anahaber

En iyi dram dizisi: Fatmagül'ün Suçu Ne? ,Kanal D

ram dizisi dalında en iyi erkek oyuncu: Buğra Gülsoy, Kuzey ve Güney, Kanal D

Dram dizisi dalında en iyi kadın oyuncu: Aslı Enver, Suskunlar, Show TV

En iyi komedi dizisi: Yalan Dünya, Kanal D

Komedi dalında en iyi kadın oyuncu: Hande KATİPOĞLU, Yahşi Cazibe, ATV

Komedi dalında en iyi erkek oyuncu: Gökçe ÖZYOL, Yahşi Cazibe, ATV

En iyi gençlik dizisi: Pis Yedili, Show Tv

En iyi dönem dizisi: Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kanal D

Dönem dizisi dalında en iyi kadın oyuncu: Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl, Star Tv

Dönem dizisi dalında en iyi erkek oyuncu:Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl, Star Tv

En iyi kadın oyuncu: Ayça Bingöl , Öyle Bir Geçer Zamanki , Kanal D

En iyi magazin programı: Show Kulüp, Show Tv

En iyi genel kültür yarışması: Kelime Oyunu, Bloomberg Tv

En iyi talkshow programı: Beyaz Show, Kanal D

En iyi sabah programı: Saba TÜMER ile Bugün, Show Tv

En iyi radyo kanalı: Best Fm

En iyi radyo programcısı: Serdar Gökalp, Best Fm

En iyi senaryo: Meral Okay

Yaşam boyu başarı ödülü: Selma Kutluğ

Kaynak: Bültenler / Güncel

Buğra Gülsoy Show Tv Kanal D Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title