Haberler

Darüşşafaka Doğuş: 81 - Real Madrid: 88 Maçının Ardından...

Darüşşafaka Doğuş: 81 - Real Madrid: 88 maçının ardından...THY Euroleague Play-Off 3. maçında Darüşşafaka Doğuş, konuk ettiği İspanyol takımı Real Madrid'e 88 - 81 yenilerek seride 2-1 geriye düştü.

Darüşşafaka Doğuş : 81 - Real Madrid : 88 maçının ardından...

THY Euroleague Play-Off 3. maçında Darüşşafaka Doğuş, konuk ettiği İspanyol takımı Real Madrid'e 88 - 81 yenilerek seride 2-1 geriye düştü.

Salon: Volkswagen Arena

Hakemler: Sasa Pukl, Milivoje Jovcic, Olegs Latisevs

Darüşşafaka Doğuş: Wilbekin 18, Mehmet, Birkan, Wanamaker 17, Clyburn 7, Moerman 11, Anderson 2, Zizic 20, Slaughter, Bertans 3, Harangody 3

Başantrenör: David Blatt

Real Madrid : Randolph 12, Draper 3, Fernandez 3, Nocioni, Doncic 13, Maciulis, Reyes 2, Ayon 18, Radoncic, Carroll 21, Hunter 2, Llull 12, Thompkins, Suarez, Taylor 2

Başantrenör: Pablo Laso

1. Periyot: 26-17 ( Real Madrid lehine)

Devre: 33-46 ( Real Madrid lehine)

3. Periyot: 58-70 ( Real Madrid lehine)

MAÇ SONU DEMEÇLER...

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ BAŞANTRENÖRÜ DAVİD BLATT: "Öncelikle Real Madrid'i tebrik ederim. Bu maçı kazanmak için gerekli oyunu ilk yarıda oynamadık. Bütün ikinci yarı onları kovaladık. Doğrusu onlara yaklaştık da ama bir türlü öne geçemedik. Dördüncü çeyrek dışında yapabileceğimiz savunmayı hiç yapamadık, bu da Real Madrid gibi yetenekli bir takıma karşı maçı kaybetmemize yok açtı. Savunma ribauntlarında çok dikkatsizdik. İlk yarıda hiç agresif oynayamadık, alıştığımız oyunu hiç oynayamadık. Bir yanıt vermemiz lazımdı ama bu yanıtı vermek için çok geç kaldık."

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ OYUNCUSU SCOTTİE WİLBEKİN: (28 dk, 18 sayı, 4/6 üçlük, 4 asist, 2 ribaunt)

"Bugün maça gerçekten çok yavaş başladık. İlk yarıda bir türlü şutları sokamadık. Daha da fenası hiç de iyi savunma yapamadık. Sanki onlardan bir adım yavaştım. Çok yumuşak kaldık ilk yarıda. Herhalde bu serideki en kötü yarımızı oynadık. İkinci yarı onları yakalamak için çok uğraştık. Neredeyse de yakalıyorduk. Ama birkaç topu iyi kullanamadık ve kaybettik. Doğrusu bugün top da bizi pek sevmedi."

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ OYUNCUSU BRAD WANAMAKER: (39 dk, 17 sayı, 9 asist, 2 ribaunt)

"Zor bir maç oldu. İlk yumruğu onlar attı ve bir türlü kendimize gelemedik. İlk yarıdan sonra Real'i yakalamak zordu. Şimdi toparlanma zamanı. Cuma bir maçımız daha var. Hemen kendimize gelip daha iyi bir takım olduğumuzu göstermeli ve daha agresif oynayarak onları yavaşlatmalı, kendi oyunumuzu oynayarak kazanmalıyız."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-maç sonu açıklamalar

Serhan TÜRK, İstanbul DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Real Madrid Volkswagen Doğuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title