Haberler

Darülaceze Sakinleri Çocuklarla Buluştu

İstanbul Üniversitesi Spor Müdürlüğü tarafından Avcılar yerleşkesinde yaşlılarla çocukların bir araya getirildiği etkinlik düzenlendi. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında doğa yürüyüşü ile başlayan etkinlikte, çocuklar ve yaşlılar keyifli anlar yaşadı.

Avcılar'da, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında, İstanbul Üniversitesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, Darülaceze sakinlerinden 30 yaşlı ile İstanbul Üniversitesi Avcılar çocuk kreşinden 40'a yakın çocuk, aileleriyle birlikte katıldı. 2 bin 500 metrelik doğa yürüyüşü ile başlayan etkinlikte Darülaceze sakinleri, daha sonra çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynadı. Çim alanda yapılan etkinliklerde yaşlılar da bu keyifli anların tadını çıkardı. Çocuklardan ve çocuk oyunlarından büyük keyif aldıklarını belirten huzur evi sakinleri de unutamayacakları bir gün geçirdiklerini ifade etti.

Yaşlılar keyifli bir gün geçirdi

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan ve 36 yıldır Darülaceze'de kaldığını ifade eden bir vatandaş, "Düzenlenen etkinlik sayesinde temiz bir hava aldık. Bu etkinlik sayesinde sıkıntımız biraz gitti. Allah razı olsun bize çok iyi bakıyorlar. Her yere götürüyorlar" dedi.

Düzenlenen etkinliğe katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Özgün Gülen, "Çok hoşumuza gitti. Buralar çok güzel. Önceden Avcılar'a gelirdim ama göl kenarına hiç gelmemiştim. Ama bugün geldik çok hoşumuza gitti. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

4 yıldır Darülaceze'de kaldığını ifade eden Gülen, "Düzenlenen bu etkinlikler bizi çok rahatlatıyor. Her yere gidiyoruz. Bugün hava da çok güzel. Geldiğimiz yerde çok güzel. Ömrümüz var ise gezeceğiz. Kurumumuz da çok güzel. Bizlerle ilgileniyorlar. Her yere götürüyorlar. Umre'ye kadar götürdü" şeklinde konuştu.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte açıklama yapan İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Müdürü Hamdi Özcan, "İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Kulübü olarak 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü organizasyonu yaptık. Bu organizasyon kapsamında Darülaceze Başkanlığı'ndan yaklaşık 30 misafirimiz geldi. Üniversitemiz kreşinden 5-6 yaş grubundan 40'a yakın çocuklarımız geldi. Hepsini bir araya getirdik. Üniversitemiz Spor Birliği Kulübü binası içerisinde yaklaşık 2,5 kilometrelik trekking doğa yürüyüşü yaptık. Bu alana geldikten sonra misafirlerimizi çocuklarımızla buluşturarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Hediyeler verdik. Biz de üniversite olarak farkındalık oluşturma adına Dünya Yaşlılar Günü'nü bu şekilde değerlendirelim istedik" dedi.

Etkinlik sonunda Darülaceze'den gelen misafirlere yemek ikramı ve hediye takdimi yapıldı. Program daha sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Üniversitesi Darülaceze Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title