Haberler

Darıca'da Metruk Binalar Yıkılıyor

Darıca Belediyesi tarafından 15 metruk bina yıkıldı.

Darıca Belediyesi tarafından 15 metruk bina yıkıldı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın güvenliği ve uyuşturucuyla mücadelenin en öncelikli konuları olduğunu belirtti.

Vatandaşlara güvenli bir yaşam alanı sunmak ve özellikle gençlerin uyuşturucudan uzak durması adına çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Karabacak, "Bu çerçevede Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından ilçemiz genelindeki okulların çevresinde bulunan iş yerleri ile umuma mahsus yerler sürekli denetime tabi tutulmaktadır. Madde bağımlıların kullanımına müsait olan metruk binalarla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Bu kapsamda 15 adet metruk binanın yıkım işlemi yapılırken, 9 adet metruk binada yıkım programına alındı." diye konuştu.

Karabacak, şunları kaydetti:

"Yine belediyemiz bünyesinde apartman görevlisi, site güvenlik görevlisi, bahçıvan çalışanlara ayda bir düzenli olarak farkındalık eğitimi verilmesi yönünde çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Gençlerimize yönelik olarak bilgi evlerimizde ve yaz spor okullarına katılım sağlayan öğrencilere, zararlı alışkanlıklar ve bağımlılık konusunda bilinçlendirme yapılmaktadır."

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Karabacak Darıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title