Haberler

Darıca'da Halk Eğitim Merkezi Sertifika Töreni

Darıca Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü Tarafından Ortaklaşa Düzenlenen İngilizce ve Bilgisayar Kurslarını Başarıyla Tamamlanan Öğrencilere Sertifikaları Düzenlenen Törenle Teslim Edildi

Darıca Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen İngilizce ve Bilgisayar kurslarını başarıyla tamamlanan öğrencilere sertifikaları düzenlenen törenle teslim edildi.

Darıca Belediyesi Spor Salonu'nda yapılan sertifika töreninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kursu başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, hayatlarının bundan sonraki bölümünde kurstan edindikleri bilgi ve becerilerin yaşantılarına olumlu katkı sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Darıca Belediyesi olarak ilçe halkının bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik kursların bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade eden Karabacak, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek engelli vatandaşların da kurslardan faydalanmalarına olanak sağladıklarını bildirdi.

Halk Eğitim Müdürü Bülent Köse 2009-2010 öğretim yılında 112 sosyal, kültürel, 80 meslek, 68 tane de okuma-yazma kursu olmak üzere toplam 260 kurs açıldığını,kurslara toplam 4587 kursiyerin devam ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından kursları başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

(İSA-NEC-ÜNS) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title