Haberler

Darıca Belediyesi'nin Yeni Dönem Kursları Başladı -İngilizce Kurslarında, Başlangıç, Temel ve İleri Olmak Üzere Üç Ayrı Düzeyde Eğitim Verilecek

Kocaeli'nin Darıca Belde Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı İşbirliği ile Düzenlenen İngilizce ve Bilgisayar Kurslarının Başladığı Bildirildi.

Kocaeli'nin Darıca Belde Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen İngilizce ve bilgisayar kurslarının başladığı bildirildi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, görsel ve işitsel eğitim tekniklerinin uygulandığı İngilizce kurslarında, başlangıç, temel ve ileri olmak üzere üç ayrı düzeyde eğitim verileceği belirtildi.

Derslerde pratik ve teorik eğitimlerin yanı sıra, dinleme ve izlemeye dayalı eğitim tekniklerinin de uygulanacağı belirtildi.

15 kişilik modern sınıflarda verilecek eğitimlerde toplam 90 kişinin eğitim alacağı ifade edilen açıklamada, bilgisayar kurslarında temel donamım bilgilerinin ardından office programları ve bilgisayarlı muhasebe derslerinin ayrıntılı öğretileceği işaret edildi.

Temel bilgisayar kursunun yanı sıra isteyen öğrencilerin Darıca Belediyesi'nin Autocad kurslarına da katılabileceği vurgulanan açıklamada, Bilgisayar kurslarında hafta içi ve hafta sonu olmak üzere toplam 180 kişinin eğitim alacağı belirtildi.

Açıklamada, İngilizce ve Bilgisayar kurslarının eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title