Haberler

Darıca Belediyesi ile Emlakçılar Odası Arasında İşbirliği

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, belediyede düzenlenen imza töreninde, Darıca'nın hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu anımsattı.

Karabacak, şöyle konuştu:

"Hızla gelişen ve büyüyen Darıca için vatandaşlarımızın emlak ve gayrimenkul işlerini, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile imzaladığımız protokol sayesinde hızlı bir şekilde halledebilecekler. Bizler vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için önemli proje ve işler yapıyoruz. Bu protokolün sorunların ortadan kaldıracağına ve vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıracağına inanıyorum."

Oda Başkanı Ahmet Pekin de Karabacak'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Hem sektörümüz hem de gayrimenkul işlemleri olan vatandaşlarımız adına önemli ve ciddi bir adım atıldı. Böylece kamudaki iş yoğunluğu ve işlem sürelerinde avantaj sağlanacak. Ayrıca mesleğini istismar eden merdiven altı dediğimiz gruba karşı vatandaşlarımızı koruyacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Darıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title