Haberler

Darende'de Ramazan Bayramı

Darende Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Darende Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediyeye ait sosyal tesiste düzenlenen bayramlaşmaya törenine, Darende Kaymakam Enver Zengince, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Murat Köse, Cumhuriyet Savcısı Emine Örs, eski belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Zengince, törende yaptığı konuşmada, Somuncu Baba ve Hulusi Efendi'nin güzel diyarında, huzurlu bir bayram yaşadıklarını kaydederek, "Manevi büyüklerin yaşadıkları beldelerde insanlarda ve şehirde o huzuru en güzel şekilde hissetmek mümkün. İnşallah görev yaptığımız süre içerisinde bizlere de sirayet eder. Devlet ve millet olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bu süreçleri dünyaya nizam vermiş atalarımızın manevi mirasına uygun bir şekilde geçiririz." diye konuştu.

Vatandaşların bayramını kutlayan Zengince, ramazan ayı sonrasında insanlar arasında kardeşlik ve merhamet duygusunun en güzel şekilde hakim olmasını diledi.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser ise, Ramazan Bayramı'nı hep birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Bayramların toplumdaki kaynaşmaya vesile olduğuna dikkat çeken Başkan Eser, geniş katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

Bayramlaşma programı ikramların ardından son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Jandarma Darende Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title