Haberler

Darende'de Devlet Vatandaş Buluşmaları Devam Ediyor

Darende Kaymakamlığı tarafından her ay bir mahallede düzenlenen 'Devlet Vatandaş Buluşması' adlı toplantının 3.'sü ilçeye bağlı Irmaklı Mahallesinde yapıldı. Toplantıda mahallenin çözüm bekleyen sorunları görüşüldü.

Irmaklı Mahallesi sosyal tesislerinde yapılan toplantıda konuşan Irmaklı Mahalle Muhtarı Ömer Kılıç, mahallenin en önemli sorununun sulama kanalları olduğunu belirterek, "Birçok sulama kanalımız yenilendi ama hala eksiklerimiz var, bu sorunumuz giderilirse çiftçilerimiz daha rahat üretim yapabilecektir" ifadelerini kullandı.

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince ise, toplantıya ciddi bir katılım olduğunu kaydederek, "Vatandaşlarla bir araya gelmenin önemli katkıları vardır. Bizim göremediğimiz ama sizlerin gördüğü sorunlar olabilir. Bu toplantıların önemi da budur. İstişare etmek, sorunlar ve önerileri vatandaşlardan bire bir dinlemek ve çözüm yolları aramak bu toplantının amacıdır" dedi.

Toplantıya Kaymakam Enver Hakan Zengince, Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Dengir Maden, Irmaklı Muhtarı Ömer Kılıç, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Kılıç Darende Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title