Haberler

Darende'de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, sevgi, saygı, sevinç, kardeşlik ve paylaşma gibi kavramları içeren bayramların iyi değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, sevgi, saygı, sevinç, kardeşlik ve paylaşma gibi kavramları içeren bayramların iyi değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Darende ilçesindeki bayramlaşma Darende Öğretmenevi salonunda yapıldı. Resmi kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütü yöneticilerinin katıldığı bayramlaşmada konuşan Kaymakam Mehmet Aktaş, Kurban Bayramı'nı hep birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Mehmet Aktaş, "Sevgi, saygı, sevinç, kardeşlik ve paylaşma gibi kavramları içeren bayramlar; manevi tarafımızı kuvvetlendiren, olumlu bir toplumsal bakış kazandıran, birbirimizi anlamamıza, bağışlamamıza ve kenetlenmemize vesile olan özel günlerdir. Böylesi günleri iyi değerlendirmeli, günlük yaşantımızda her an gerçekleştiremediğimiz eş, dost, aile ziyaretlerini yerine getirmeli, kırgınlıkları unutmalı, özellikle büyüklerimizin gönlünü ve hayır dualarını almalı, çocuklarımızı sevindirmeliyiz" dedi.

Bayramlaşmaya Garnizon Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Akar, Belediye Başkanı İsa Özkan, Cumhuriyet Savcısı Murat Çınar ve öteki yetkililer katıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Kaymakam Aktaş, askerlerle sohbet etti.

Aktaş, Darende Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Aktaş, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş'i de ziyaret etti.

- MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title