Haberler

Darbe Üstüne Darbe! Bitcoin 3 Gündür Sert Düşüyor

Güncelleme:

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, ABD ve Japonya'da düzenleyici baskıların artacağı endişeleriyle 3 gündür kayıplarını artırıyor.

Bitcoin, dijital paralarda dünyanın en faal piyasaları olan ABD ve Japonya'da kripto para Borsalarına yönelik düzenleyici baskıların artacağı endişelerinin etkisiyle kayıplarını üçüncü güne taşıdı.

10 BİN DOLARIN ALTINA GERİLEDİ

Piyasa değeri en yüksek kripto para Bitcoin, Japonya'da Finansal Hizmetler Ajansı'nın (FSA) iki platformun faaliyetlerine bir ay boyunca ara vermesi ve diğer dört platforma ceza vermesinin ardından Asya'daki erken işlemlerde yüzde 3'ün üzerinde düşerek 10 bin dolar seviyesinin altına geriledi.

ETHEREUM DA DÜŞÜŞTE

FSA'nın açıklamasından sadece iki saat önce ABD'li düzenleyici SEC çevrimiçi işlem platformlarının kuruma kayıt olmaları gerektiğini açıklamıştı.

Bitcoin, TSİ 10.04 itibarıyla yüzde 7,16 düşüşle 9.731 dolardan, Ethereum ise yüzde 5,7 düşüşle 745 dolardan işlem görüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Japonya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title