Haberler

Dap İdaresi Personeline Eğitim Dopingi

DAP Bölge Kalkınma İdaresi ile Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) arasında imzalanan ‘’Kurumsal Sistem Yapılandırma Projesi’’ kapsamında, DAP İdaresi personeline, çeşitli konularda ve önemli kazanımlar sağlayacak eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi ile Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) arasında imzalanan "Kurumsal Sistem Yapılandırma Projesi" kapsamında, DAP İdaresi personeline, çeşitli konularda ve önemli kazanımlar sağlayacak eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM)'de gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında, DAP İdaresi personellerine, konularında uzman eğitmenler tarafından, Etkili Sunum Teknikleri, Kamu İhale Kanunu ve Raporlama konularında eğitim verildi.

İlk olarak, 18-19 Temmuz 2016 tarihlerinde, "Etkili Sunum Teknikleri" konusunu içeren eğitimi oyuncu-sunucu ve seslendirme sanatçısı Ziya Kürküt verdi. İki gün süren eğitim süresince, etkili sunum teknikleri, nefes kontrolü, beden dili, kısa ve etkili konuşma konuları işlendi.

25-26 Temmuz 2016 tarihlerinde ise, Eğitmen Cemal Özyardımcı tarafından Kamu İhale Kanunu konusunda verilen eğitimde, İhale uygulamalarına ilişkin ortak hükümleri içeren; yapım işleri, mal alımı ve hizmet alımı konuları işlenerek, ihale ve tedarik faaliyetlerinin mevzuat hükümlerine göre doğru ve eksiksiz uygulanması, hızlı karar alınması ve kaynakların optimum kullanılması üzerinde duruldu.

DAP İdaresi çalışanlarına son olarak, raporlama eğitimi verildi. 28-29 Temmuz 2016 tarihlerinde gerçekleşen ve eğitmen Mehmet Emin Öztürk tarafından verilen raporlama eğitiminde ise raporlamanın etkin, verimli, anlaşılabilir olmasının önemi üzerinde duruldu. Başarılı raporlama örnekleri verildi. Ayrıca, kurum çalışanları gruplara ayrıldı ve verilen konu başlıklarına göre sunumlarını gerçekleştirerek, performanslarını sergilediler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title