Haberler

    Dans Pistlerinin Yeni Seçimi: Black Coffee

    Güney Afrika dans pistlerinin vazgeçilmez müziklerini yapan Black Coffee namı diğer Nkosinathi Innocent Maphumulo dünya turnesinde.

    Güney Afrika dans pistlerinin vazgeçilmez müziklerini yapan Black Coffee namı diğer Nkosinathi Innocent Maphumulo dünya turnesinde.

    İlk albümünü 2005 yılında piyasaya süren ve Haziran ayında Barcelona Sonar Festival'de sahne alan Black Coffee basının sorularını yanıtladı:

    "Black Coffee bir müzik yapımcısı Disc Jokey ve müzikle erken yaşlarından beri iç içe olan biri. Henüz okulda bir öğrenciyken de okul sonrasında üniversitede de müzikle iç içeydim, koroyla, klasik müzikle ilgilendim ve müzik benim için hep ilk oldu. Ben özellikle Afrika'da kendileri adına bir şeyler yapan insanları görünce ilhamla doluyorum. Çünkü çok farklı bir tarihimiz var. Bizim aramızdan bir şeylere ulaşan çok az insan var. Kendileri için bir şeyler yapan ve başarıya ulaşan insanlar bana hep ilham vermiştir."

    Balck Coffee 2015 yılında Amerika ve Avrupa'da sahne alacak. Black Coffee önümüzdeki on yıl boyunca durmaya hiç niyeti olmadığının altını çiziyor:

    "Bu sene benim müzik hayatımdaki onuncu yılım. İlk

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 29 Haziran 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Güney Afrika Barcelona Sonar Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title