Haberler

Dans Dersi İlanlarında Öğrencilerinin Uygunsuz Fotoğraflarına Yer Veren Öğretmen Tepki Çekti

Güncelleme:

Rus İngilizce öğretmeni, boş zamanlarında verdiği dans derslerini tanıtmak için hazırladığı ilanlarda öğrencilerin uygunsuz fotoğraflarına yer verince tepkilerin hedefi oldu.

Zalina Gedugova isimli İngilizce öğretmeni, boş zamanlarında dans dersleri de veriyor. Gedugova'nın dans sınıfının reklamını yapmak için kullandığı görsel büyük tepki çekti.

ÖĞRENCİLERİ DE KENDİ GİBİ GİYDİRDİ

Rusya'da bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olan Zalina Gedugova, boş zamanlarında verdiği dans dersi için striptizciler gibi giyinmekle kalmadı, aynı zamanda bazı öğrencileri de bu şekilde giyindirip fotoğraflarını ilanlarda kullandı.

SPORU TEŞVİK ETMEYİ AMAÇLIYORMUŞ

Gedugova'nın meslektaşlarından biri, özel derslerini tanıtmak için öğrencileri provokatif bir fotoğrafta kullandığı için öğretmenin kovulmasını istedi. Gedugova ise spor ve zindeliği teşvik etmeyi amaçladıklarını ve tüm kızların ebeveynlerinin katılma izni aldıklarında ısrar ediyor. Ancak yine de Çelyabinsk'de çalıştığı okulun itibarına zarar verebileceğinden endişe ettiği için istifa etmeye de hazır olduğunu söylüyor.

AİLELER ŞİKAYETÇİ DEĞİL

Ebeveynlerin öğretmenin yaptıklarından dolayı şikayetçi olmadığı açıklanırken sosyal medya da konu karşısında ikiye bölünmüş durumda.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Mola Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Ferhat:

Kultur meselesi. Aileler ve cocuklar severek kayiliyor. Sonucta da saglikli bir vucut icin yapilan sporun ortaya cikardigi guzel vucudunu gostermek istiyorlar. Sadece bizde kultur meselesi

12
64
yanıtYanıtla
xx:

sen ona ''AHLAK MESELESİ'' diyecektin ama pek cümle içinde kullanmadığın için ağzın alışkın değil herhalde!

yanıt2
yanıt0
YARGIÇ:

SİZE ÖĞRETMENİM DİYEBİLİRMİYİM..

18
1
yanıtYanıtla
Tarkan:

Ruslarda normaldir böyle seyler aileleri bile sikayetci degil fuhuslar zinalar ülkesi Rusya iste

6
12
yanıtYanıtla
Kalkanca:

40 yıllık romalıyım böyle sütun görmedim.

15
2
yanıtYanıtla
cosmos:

şu fotoğrafa iyi bakın cahiller kadınların ellerinde lolipop var ve emiyorlar bu ne demek biz iyi sakso çekerizç demek oluyor tepkiler doğru bence

4
0
yanıtYanıtla
vezir42:

yani bu yapılanlar gerçekten çok çok ayıp spor bu değil ee acaba bu dans okulunun yerini bilen var mı bende dans eğitimi almak istiyordum da rusyanın tam olarak neresinde halk ekmeği geçince mi ?

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bumu ateşli poz

0
0
yanıtYanıtla
harun:

bence cok iyi bende orda olsam onlarla spor yapsam spor saglik ve mutluluktur :))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title