Haberler

    Danimarka Uzatmalarda Yıkıldı: 2-2

    B Grubu'nda sahasında İtalya'yı konuk eden Danimarka, uzatma dakikalarında yediği golle bir puana boyun eğerek umutlarını son maça taşıdı.

    2014 Dünya Kupası elemeleri B Grubu'ndan lider olarak çıkmayı garantileyen İtalya, Danimarka deplasmanında bir puanı uzatma dakikalarında bulduğu golle kurtardı.

    Karşılaşmanın ilk yarısına İtalya hızlı başladı. 28. dakikada ani gelişen konuk ekip atağında Motta'nın pasında ceza sahasına sokulan Osvaldo, yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1.

    Golden sonra Danimarka baskısını artırırken, aradığı golü ilk yarının uzatma dakikalarında buldu. 45+1'de Krohn-Dehli'nin ortasında kale ağzında kafa vuruşunu yapan Bendtner, ilk 45 dakikanın sonucunu belirleyen golü kaydetti: 1-1.

    İkinci yarıda ise oyunun genel olarak kontrolü Danimarka'daydı. 67. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza sahası içinde topu önünde bulan Bjelland'ın vuruşunda top direkten geri geldi.

    79'da bir kez daha sahneye Bendtner çıktı. Yine Krohn-Dehli'nin ortasında yaptığı kafa vuruşuyla fileleri havalandıran golcü oyuncu, durumu 2-1'e getirdi.

    90+1'de Osvaldo'nun pasında kale önünde yaptığı dokunuşla fileleri havalandıran Aquilani, 90 dakikanın sonucunu belirledi: 2-2.

    Bu sonucun ardından Danimarka averaj farkıyla 9. haftayı 13 puanla Bulgaristan'ın gerisinde üçüncü sırada tamamlarken, İtalya ise 21. puanını alarak yenilmezlik ünvanını korudu.

    Danimarka gruptaki son maçını Malta ile sahasında oynayacak.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Danimarka İtalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title