Haberler

    Danimarka ile Avustralya Arasındaki İlk Resmi Randevu

    Daha önce 3 hazırlık maçında birbirlerine rakip olan iki ülke A milli futbol takımları, yarın tarihlerinde ilk kez bir resmi müsabakada karşı karşıya gelecek

    2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu'ndaki  ikinci maçlarında yarın birbirlerine rakip olacak Danimarka ile Avustralya,  tarihlerinde ilk kez bir resmi müsabakada karşılaşacak.
    Daha önce aralarında 3 hazırlık maçı oynayan iki ülke A milli futbol  takımları, tarihlerinde ilk kez bir resmi mücadelede karşı karşıya gelecek.
    Samara Arena'da oynanacak karşılaşma, saat 15.00'te başlayacak.
    Rekabette Danimarka üstün
    Danimarka ile Avustralya arasında bugüne kadar oynanan 3 maçta Avrupa  ekibinin üstünlüğü bulunuyor. Danimarka, söz konusu müsabakalarda 2 galibiyet  alırken, rakibine karşı 1 yenilgi yaşadı.
    Danimarka bu maçlarda 5 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü.
    İlk maç 2007'de
    Danimarka ile Avustralya, ilk karşılaşmalarını 6 Şubat 2007 tarihinde  İngiltere'nin başkenti Londra'da oynadı. Danimarka, o mücadeleyi 3-1 kazandı.
    İki ülke A milli futbol takımları arasındaki ikinci hazırlık  karşılaşması ise Güney Afrika'da yapıldı. Avustralya, ilk yarısı golsüz eşitlikle  tamamlanan mücadeleyi 1-0 kazandı.
    Son randevu ise 2 Haziran 2012'de Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da  oynandı ve o mücadeleyi ev sahibi takım, 2-0 galip tamamladı.
    Danimarka ile Avustralya 5. kez Dünya Kupası'nda
    Dünya sıralamasında 12. basamakta bulunan Danimarka, 5. kez katıldığı  organizasyonda 18. maçına çıkacak. Avrupa ekibi, oynadığı 17 maçta, 9 galibiyet,  2 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 28 gol atan  Danimarka, kalesinde 24 gol gördü.
    Beşinci kez Dünya Kupası'na katılma hakkını elde eden Avustralya ise  FIFA dünya sıralamasında 36. basamakta bulunuyor.
    Avustralya, Dünya Kupası'nda bugüne kadar oynadığı 14 maçta 2  galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Daha önce katıldığı 4 Dünya Kupası'nda  yalnızca 2006 Almanya'da gruptan çıkmayı başaran Avustralya, son 16 turunda  İtalya'ya 1-0 mağlup olarak elenmişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Avustralya Danimarka Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title