Haberler

Eski Çete Lideri Nedim Yaşar, Danimarka'da Öldürüldü

Güncelleme:

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da suç dünyasından kurtuluşunu anlattığı "Rodder" adlı kitabının tanıtımından çıkan Nedim Yaşar, silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Yaşar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da silahlı saldırıya uğrayan radyo programcısı ve "Los Guerreros" adlı çetenin eski lideri Nedim Yaşar öldü.

Kopenhag polisinin yaptığı açıklamaya göre, dün akşam yerel saatle 19.38'de Kopenhag'ın Nörrebro semtindeki bir sokakta Yaşar'a (31) 2 el ateş eden saldırgan olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Yaşar, kaldırıldığı hastanede müdehalelere rağmen kurtarılamadı.

Danimarka'da Silahlı Saldırıya Uğrayan Türk Öldü

POLİSİN VERDİĞİ ALARM TELEFONU YANINDA DEĞİLDİ

Nedim Yaşar'ın tehditler aldığı ve geçen yıl polisin kendisine alarm telefonu verdiği, ancak saldırıya uğradığı sırada bu telefonun yanında olmadığı öğrenildi.

Yaşar, yerel bir radyoda, "Polis Radyosu" adlı program yapıyordu.

Danimarka'da Silahlı Saldırıya Uğrayan Türk Öldü

KİTABINDA SUÇ DÜNYASINDAN KURTULUŞUNU ANLATMIŞTI

Nedim Yaşar'ın, "Los Guerreros" adllı çeteden nasıl ayrıldığını konu alan "Kökler bir gangsterin çıkış yolu" adlı kitabı yayımlanmıştı.

Türkiye doğumlu Nedim Yaşar, 4 yaşında ailesiyle birlikte Danimarka'ya yerleşmişti.

Yaşar 20'li yaşlarının başında Kopenhag merkezli Los Guerreros (Savaşçılar) çetesinin liderliğini yaptı. Polise göre çete uyuşturucu ticareti ile bağlantılıydı.

Danimarka haber ajansı Ritzau Yaşar'ın 2012 yılında baba olacağını öğrendikten sonra çeteyi bırakarak bir "çıkış programına" katıldığını yazdı.

Yaşar daha sonra gençlere danışmanlık yapmaya ve yerel Radio24syv radyosunda kendi programını sunmaya başladı.

Kaynak: AA / Güncel

Danimarka Kopenhag 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (24)

cevo:

su testisi su yolunda kirilmis adios

15
10
yanıtYanıtla
yeni nesil:

yeni nesil deyimlerin anlamını da bilmiyor! adam suç işlerken öldürülse bu ifade kullanılır! 4 kişi de onaylamış :( demek halimiz bu!

yanıt10
yanıt6
HAMSi TAVA:

YENİ NESİL. . . . Sen de ne güzel biliyorsun anlamini ya; bir de biliyormuscasina caka satman yok mu. . . .

yanıt0
yanıt0
Ilginç Teori:

çocuğun olacak diye çeteden cıkıyosun sonra kalkıp çetelerin hakkında yazı yazıp millete anlatmaya kalkıyosun bunuda büyük ihtimal para için yaptığın aşikar sen arı kovanının etrafında gezip riske girmişsin kurtulmuşsun sonra elinide sokunca kovan patlamış duraydın yerinde

15
9
yanıtYanıtla
Parmak yukari olacakti Hemso:

Su testisi Su yolunda kirilir

17
5
yanıtYanıtla
berlin:

kostebekligin sonu

11
7
yanıtYanıtla
Mert:

Ben de Kopenhag dayım bildigim kadarıyla Türk düşmanı pkk yanlısıymış

13
4
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Bıldıgın kadarıyla değil bılıyorsan söyle hiç öyle biride değildi

yanıt1
yanıt0
Cicis:

Zamaninda yedigin hurmalar gelir birgün tirmalar. . .

7
9
yanıtYanıtla
cete üyesi:

cik git ceteden niye kitap yaziyorsun?? baba olacagini ögrendikten sonraymis. . . . madem baba oldun cocugunu aileni alip baska yere gitseydin ya niye aileni tehlikeye atiyorsun??? o ceteleri biliyorum kimseyi ele vermeden veya rakip ceteye gitmeden ceteden ayrilirsan kimse bisey yapmaz sana!!

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title