Haberler

Damien Comolli: Ferdi, Hem Genç Hem de Tecrübeli Bir Oyuncu

Güncelleme:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu'yla ilgili, "Ferdi de hem genç bir oyuncu hem de yaşına rağmen büyük bir tecrübeye sahip." dedi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Kulübümüzün NEC Nijmegen'den kadrosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu ile ilgili Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu'nun, Avrupa futbolu için gelecek vadeden bir isim olduğunu söyleyen Damien Comolli; genç futbolcunun yaşına rağmen tecrübe sahibi olduğunu da ifade etti.

İlk olarak Ferdi Kadıoğlu gibi Avrupa futbolu için gelecek vadeden bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını dile getiren Sportif Direktörümüz Damien Comolli, "Kendisi bizim keşfettiğimiz ve listemize aldığımız ilk isimlerden bir tanesiydi. Başkanımız da onu görünce gerçek anlamda heyecan duydu. Sadece Hollanda futbolu için değil, ileride Avrupa futbolu için de çok önemli bir isim olacağını düşünüyorum." dedi.

"EN İDEAL POZİSYONU ON NUMARADIR"

Ferdi Kadıoğlu'nun yaşına rağmen tecrübeli olduğuna da değinen Damien Comolli, "Öncelikle şunun altını çizmemiz gerek; tıpkı Berke ve Barış gibi Ferdi de hem genç bir oyuncu hem de yaşına rağmen büyük bir tecrübeye sahip. Berke ve Barış gibi takımında oynuyor, özellikle de genç yaş mili takımlarında görev alıyor. Bu nedenle hem genç olması hem de tecrübeli olması bizim için büyük bir avantaj. Bildiğiniz gibi kendisinin de en iyi oynayacağı ideal pozisyon on numara olacaktır." ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu'nun teknik özelliklerine de vurgu yapan Damien Comolli, "Bizim için oyuncunun yeteneği kadar kişiliği de önemli. Ferdi de, topu kullanmasını seven ve sorumluluktan kaçmayan bir oyuncu. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynamak istiyorsanız; baskıyla başa çıkmanız ve sorumluluk almanız gerekiyor. Bir diğer önemli konuysa; Ferdi, teknik özellikleri çok yüksek bir oyuncu." şeklinde konuştu.

"COCU'NUN BU TRANSFERDEKİ PAYI BÜYÜK"

Son olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun, Ferdi transferindeki etkisini de ifade eden sportif direktör Damien Comolli, "Burada şunu da vurgulamak gerekiyor: Teknik Direktörümüz Phillip Cocu'nun bu transferdeki rolü çok büyük. Ferdi'yi kendisi tanıyor ve buraya getirdikten sonra da birebir çalıştırarak, onu ne kadar ileriye taşıyabileceğinin farkında." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Merithan:

NE OLUR HATTI SAYILIR TRANSFER OLMASIN BAŞARIYA ÇA RUHU OLAN OYUNCULAR ALINSIN GELECEGE YATIRM YAPILSIN ANI KURTARMAK İÇİN BOŞA PARA HARCANMASIN

1
0
yanıtYanıtla
GOL KRALI BENİM:

İnanıyoruz güveniyoruz. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title