Haberler

Damat Adayı Eser West, Bir Dizide Başrol Oynayacak

Güncelleme:

Evlilik programıyla adını duyuran Eser West, uzun süre sonra ekranlara geri dönüyor. West, Irak'ta yayınlanacak bir dizide başrol oynayacak.

Yayınlandığı dönemde Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Kısmetse Olur'da adını duyuran eski damat adayı Eser West, ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Kısmetse Olur'da istediği aşkı bulamayan ve sonrasında TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'a katılmış ancak açlığa dayanamadığı için yarışmadan ayrılma kararı almıştı.

BAŞROL OLARAK EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Uzun süredir ekranlardan uzak duran Eser West, Irak'ta yayınlanacak yeni dizinin başrol oyuncusu oldu. West bu haberi sosyal medya hesabından "Ramazan'da Orta Doğu ülkelerinde bomba gibi yayına girecek olan yeni projemizde gururla Türkiye'yi temsil ediyoruz" notuyla duyurdu.

Damat Adayı Eser West, Bir Dizide Başrol Oynayacak

Damat Adayı Eser West, Bir Dizide Başrol Oynayacak

Damat Adayı Eser West, Bir Dizide Başrol Oynayacak

Damat Adayı Eser West, Bir Dizide Başrol Oynayacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser West Kanal D Irak Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

RACO:

böyle bi rezillik olabilirmi ya kılıçdaroğluna saldıran adamı suikastle suçlayıp yargılamak lazım terörist bi eylem gerçekleştirdi cana kastetti bu adam akpnin üyesi bu adamı en ağır şekilde cezalandırın sade vatandaş süsü verip affetmeyin sade vatandaş falan değil bu birileri kullanmış bunu, arkasındaki isimleri öğrenmek lazım

6
11
yanıtYanıtla
SELOCAN:

EVLATLARINI ŞEHİT EDEN VARLIKLARLA EL SIKIŞAN ADAMA ALKIŞ TUTMALARINI BEKLEMİYORDUNUZ HERHALDE. ŞİMDİYEKADAR İYİ DOLANDILAR ORTALIKTA YETER ARTIK ÜLKEMİZDE TERÖRÜST İSTEMİYORUZ.

yanıt0
yanıt6
GELSiN PARALAR:

SURVIVOR DA KADINLAR KALIRKEN BU YAPAMADI KAÇDI. AMERiKADA BULAŞIKCI GARSON ALAMAYACAK TiPLER BURDA ARTiST OLUYOR.

13
0
yanıtYanıtla
Leda:

Bu uyuşturucu bağımlısı adamı televizyonlarda görmek istemiyorum!!!!

9
2
yanıtYanıtla
gürcan:

sanki vatandaşlarda o dizi çevirsin diye bekliyordu yahu biz ünlü artisleri bile seyretmeyi bıraktık bıktık artık yandan bakış zengin oğlan holding son model araba köşkler yalılar yatlar hep diziler bunlardan oluşuyor kırk yıl görmesek seyretmesek aklımıza gelmezler oda final olur

10
0
yanıtYanıtla
Sacma:

Amip

5
0
yanıtYanıtla
ibo:

bu da kimmiş ya biz mecbumuyuz buna

4
0
yanıtYanıtla
Yinemi:

Demek ki iyi rol yapmiski basrol almis.Şaka herhal de.

4
0
yanıtYanıtla
..........:

Kanye West

3
0
yanıtYanıtla
Çekiç:

Bu kim kim, yok artık ya

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title