Haberler

Damal'da "Girişimcilik Kursu" Açıldı

KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Ardahan İŞKUR işbirliği ile Damal'da da "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Kursu" açıldı.

KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Ardahan İŞKUR işbirliği ile Damal'da da "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Kursu" açıldı.

Damal Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, KOSGEB girişimcilik kursu sayesinde işsiz gençlerin kendi işini açabileceği ve bir iş sahibi olabileceği bir imkan sağlandığını söyledi. Çetin, yeni iş kurmak isteyen girişimci vatandaşlara yönelik olan Girişimcilik Desteği kursuna giderek belge alan tüm vatandaşlara iş yeri açabilmeleri için elinden gelen tüm yardımları esirgemeyeceklerini belirtti.

KOSGEB Kars Hizmet Müdürü Mustafa Işık,

KOSGEB Kars hizmet müdürlüğü ile İŞKUR tarafından ortaklaşa düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitim kursu'nun Damal'da açıldığını ve bu sayede yeni girişimciler elde edeceklerini söyledi.

Işık,

bu kurs sayesinde yeni işyeri açmak isteyen ve kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler elde ederek ülke ekonomisine ve kırsal kesimde yaşayan halka fayda sağlayabileceklerini belirterek bu kursun Ardahan'ın Damal ilçesinde açılabilmesi için yoğun çaba harcayan Mehmet Nuri Çetin'e teşekkür etti.

Kursiyer sayısının fazla olması sebebiyle iki dönem şeklinde düzenlenen kursa toplam 50 kişi katıldı. Kursa katılan vatandaşlar kendilerine böyle bir imkan sağladıkları için başta Damal kaymakamı Mehmet Nuri Çetin olmak üzere kosgep bölge müdürüne ve İŞKUR çalışanlarına çok teşekkür ettiler.

Bu sertifikayı alan vatandaşlar mevcut iş planları ile KOSGEB hizmet müdürlüklerine başvurarak girişimcilik desteklerinden yararlanabilecekler. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ardahan Damal Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title