Haberler

Dalgalara Kapılan Cemal Tayfun Gökhan'ın Cesedi Bulundu

Rumelifeneri'nde Kızını Kurtarmak İsterken Dalgalara Kapılan Cemal Tayfun Gökhan'ın Cesedi Bulundu. Azgın Dalgalara Rağmen Devam Eden Arama Çalışmalarını Bir Umutla Takip Eden Gökhan Ailesinin Bekleyişi, Balık Adamların Cesedi Bulmasıyla Yerini Yasa Bıraktı.

Rumelifeneri'nde kızını kurtarmak isterken dalgalara kapılan Cemal Tayfun Gökhan'ın cesedi bulundu. Azgın dalgalara rağmen devam eden arama çalışmalarını bir umutla takip eden Gökhan ailesinin bekleyişi, balık adamların cesedi bulmasıyla yerini yasa bıraktı.

Rumelifeneri'nde geçtiğimiz pazar günü Carlos Franklin ve 6 yaşındaki yeğeni Aylin Gökhan, şiddetli dalganın etkisiyle denize düşmüş, olayda minik Aylin hayatını kaybederken, kızını kurtarmak için denize atlayan Cemal Tayfun Gökhan da dalgaların arasında kaybolmuştu. Şiddetli dalgalara kapılan MC Donald's firmasının lojistik desteğini sağlayan Serlog Firmasının Ortadoğu CEO'su Cemal Tayfun Gökhan'ı arama çalışmalarına Pazar gününden bu yana ara verilmeden devam edildi. Arama çalışmaların dördüncü

gününde, dalgaların biraz daha sakin olması nedeniyle balık adamlar da görev aldı. Hazırlıklarını tamamlandıktan sonra denize dalan balık adamlar, dalgalar arasında kaybolan Gökhan'ı bulmak için yoğun bir çaba sarf etti. Tekne kiralayan yakınları ise Cemal Tayfun Gökhan'ı bulmak için yapılan arama çalışmalarına kendi çabalarıyla destek verdi.

Kapsamlı arama çalışmaları, bugün öğlen saatlerinde cesede ulaşılmasıyla son buldu. Balık adamlar, Gökhan'ın cesedini kıyıdan 100 metre uzaklıkta 15 metre denizin dibinde buldu. Ceset, bir tekneyle karaya çıkarıldı. Olay gününden bu yana bir umutla bekleyen aile, cesedin bulunmasıyla yasa boğuldu.

(MH-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title