Haberler

Dalgalar Kayık Batırdı

Giresun'un Eynesil İlçesinde dalgaların aşırı yüklenmesi sonucu bir kıyı balıkçı kayığı battı, beş tanesi hasar gördü.

Giresun'un Eynesil İlçesinde dalgaların aşırı yüklenmesi sonucu bir kıyı balıkçı kayığı battı, beş tanesi hasar gördü. Gözleri önünde batan kayığına hiçbir müdahalede bulunamayan kayıkçı, sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldı.

Giresun'un Eynesil merkezindeki kıyı balıkçı barınağında dalga yüksekliğinin 7-8 metreyi bulup dalga kıranlardan aşması sonucu barınak içindeki kayıklardan biri battı beş tekne ise hasar gördü. Hiçbir müdahalede bulunamayan kayıkçı sahipleri çaresizce beklemek zorunda kaldı. Kayığının gözleri önünde batmasına engel olamayan Niyazi Kurtal sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Eynesil Belediyesi'ne ait sahil şeridinde bulunan çocuk parkı ve Eynesil ilçe futbol sahasının da yükselen dalgalardan dolayı hasar gördüğü belirtildi.

Olayın sabah namazı vakti başladığını, sahil güvenliğe haber verdikleri halde hiçbir müdahale yapılmadığını söyleyen kıyı balıkçıları, olaya tepki gösterdi.

Kayıklarının bankalar tarafından hacizli olduğunu, kayıkların hasar gördüğü gibi önceden hazırlanmış ve kullanılmaya hazır bütün ağların bu felaketle ortadan kaybolduğunu söyleyen balıkçı Ahmet Güdük, şöyle konuştu: "Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Sabah saat 5'den beri buradayım. Dalgaların boyu 8 metreye yakın ve dalga kıranlardan aşan dalgalar kayıklarımıza hasar verdi. Arkadaşlarımıza ait kayıkları için emniyet aracılığıyla sahil güvenliği aradık, biz gelemeyiz dediler. Arkadaşımızın gözü önünde kayığı battı ve kendisi hiçbir müdahalede bulunamadığı için sinir krizi geçirip Görele Devlet Hastanesine kaldırıldı." - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dalgalar Giresun Eynesil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title