Haberler

Dalaman'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Muğla'nın Dalaman İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Su Kanalına Düşen Otomobilde Bulunan 4 Kişiden 2'si Yaşamını Yitirdi, 2 Kişi İse Yaralandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında su kanalına düşen otomobilde bulunan 4 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Belgin Acar (40) idaresindeki 48 RL 411 plakalı otomobil, Dalaman ilçesinin Kayacık mevkisi Dabel Köprüsü'nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden sulama kanalına düştü. Kazada sürücü Belgin Acar ve eşi Dilek Acar (41) olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Aynı araçta bulunan Ümmü Gülsüm Özertan (29) ve Doğan Gökçe (34) ise yaralı olarak kendi imkanları ile araçtan çıktı.

- CESETLERİ DALGIÇLAR GÜÇLÜKLE ÇIKARDI-

Dalaman Devlet Hastanesinde yapılan muayenenin ardından ifadeleri alınan Ümmü Gülsüm Özertan ve Doğan Gökçe'nin, Acar ailesiyle birlikte yeni yılı kutladıkları ve Dalaman sahiline gitmek üzere yola çıktıkları söyledikleri öğrenildi.

Yaklaşık 2 metre derinlikte suya gömülen araçta sıkışarak yaşamını yitiren Belgin ve Dilek Acar'ın cesetleri olay yerine çağrılan Muğla Emniyet Müdürlüğüne bağlı Marmaris Sualtı Arama Kurtarma ekibi tarafından güçlükle çıkarıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Dalaman Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. (OKN-KG-SA) - MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title