Haberler

Dak Kadınlar Kulübünden Öğrencilere Kitap

Eskişehir Dorlion Arama Kurtarma Derneği (DAK) Kadınlar Kulübü, 23 Nisan dolayısıyla okulları ziyaret ederek çocuklara kitap hediye etti.

DAK gönüllülerinden oluşan DAK Kadınlar Kulübü üyeleri, düzenledikleri 2 günlük etkinlikle, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan Muratdere İlkokulunda öğrenim gören ve Seyitgazi ilçesi Yazıdere köyündeki geleceğimiz olan çocukları "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dolayısı ile ziyaret etti.

Muratdere İlkokulundaki öğrenim gören ve Yazıdere Köyündeki çocuklara kitap hediye ederek onların mutluluğuna ortak olan gönüllüler "Sosyal sorumluluk projelerinde sık sık yer alan DAK gönüllüleri olarak çocukları bu özel günlerinde de yalnız bırakmamış olmaktan ve geleceğimizi oluşturacak olan ufak ellere birer kitap bırakmış olmaktan çok mutluyuz. Ana sponsorumuz olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Serhan Arıman'a ve misafirperverliklerinden dolayı Muratdere İlkokulu Müdürü Özcan Yavaş ve Gürkan Çakıroğlu'na, Yazıdere Köy Muhtarı Mehmet Sarı'ya teşekkür ediyoruz " dediler.

Dorlion Arama Kurtarma ekibine okulu ve kütüphaneyi gezdiren Okul Müdürü Özcan Yavaş ve Türkçe öğretmeni Gürkan Çakıroğlu "Köy okulu olduklarını ve taşımalı okul olduklarını, 8. sınıflarda fen lisesi dahil başarılı öğrenciler çıktığını bu etkinliğin çocuklarda çok önemli bir etki oluşturacağını, böyle bir etkinliği düzenleyen DAK gönüllülerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Seyitgazi Yazıdere Köyü Muhtarı Mehmet Sarı da "Vatandaşların ilk yardım, deprem konularında bilinçlenmeleri eğitim almalarının önemli olduğunu, vatandaşların bilinçlenmesi için destek beklediklerini, bu anlamlı günde köyümüzü ziyaret edip çocuklarımızı mutlu ettikleri için DAK ekibine teşekkür ediyorum. Köyümüzü ağaçlandırmak adına ağaç dikimi için yer belirleyip DAK ekibini tekrar misafir etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyitgazi Eskişehir 23 Nisan Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title