Haberler

Dahi Çocuklardan Başkan Fakıbaba’ya Ziyaret…

Güncelleme:

Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi'nde üstün zekâlarını ve özel yeteneklerini geliştiren bir grup öğrenci, başkanlık makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı soru yağmuruna tuttular.

Belediye Başkanı Fakıbaba'ya belediyecilik hizmetleri hakkında birbirinden ilginç sorular yönelten üstün yetenekli çocuklar, bazı konularda ise önemli tavsiyelerde bulundular.

Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Haydar Garip ve beraberindeki öğretmen ve öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, tüm çocukları çok sevdiğini ve onlarla daima gurur duyduğunu söyledi.

Üstün zekâları ve özel yetenekleri sayesinde Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi'nde eğitim görmeye hak kazanan öğrencileri yakaladıkları başarıdan dolayı tebrik eden Fakıbaba, "Öğrencilerimizin başarısı başta ailelerini olduğu gibi bizleri de gururlandırmıştır.

Bilgi çağında gençlerimizi üstün zeka ve özel yeteneklerine göre yetiştirmek ve onların gelecek yaşamlarında ulusumuza ve ülkemize hizmet etmelerini sağlamak zorundayız. Biz büyükler gençlerimizin önünü açarak, onların bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak, bilimsel düşünceyi ön planda tutarak yeni teknolojiler üretmelerine teşvik etmeliyiz" dedi.

Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Haydar Garip ve diğer idarecileri gösterdikleri gayretlerden dolayı da tebrik eden Fakıbaba "Öğrencilerimizin başarısında onlara rehberlik yapan öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, ziyaret anısına minik öğrencilere birer kalem hediye ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title