Haberler
Güncelleme:

Dağlık Karabağ'ı ziyaret eden Ermenistan Savunma Bakanı Davit Tonoyan'ın endişeli tavırları dikkatlerden kaçmadı

Azerbaycan karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan'da Savunma Bakanı Davit Tonoyan, Dağlık Karabağ bölgesini ziyaret etti. Associated Press'in servis ettiği fotoğrafta, bölgedeki hasarları ve birlikleri inceleyen Tonoyan'ın endişeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (23)

Cem:

30 yıldır karabağ işgal edildi ve üstüne yatıldı artık almanın fırsatı geldi taş üstünde taş baş üstünde baş kalmayacak veya kaçıp gidecekler

34
4
yanıtYanıtla
Rumuz:

Küsecekseniz oynamayalım ama . Şu soykırımı yaptırtmayın. Bu sefer sözde kalmaz. !!

33
2
yanıtYanıtla
UYANMIŞ TÜRK:

BLÖFLE, ZORBALIKLA, YAPTIRIMLA, AMBARGOYLA ARKALARINA AB, Yİ, ABD''Yİ ALARAK O İŞLER ARTIK YÜRÜMEZ. . . BUNLAR NEYLE KARŞI KAŞIYA OLDUKLARININ FARKINDA DEĞİLLER. . . DÜN AKŞAMKİ GİBİ OTOBANDAN GS STADININ İÇİNE MEŞALE ATMIŞ İNSANLARIMIZ VAR. BİR DÜŞÜNÜN GAVURLAR! İMKAM VERİLSE TÜRK SİZE KİMBİLİR NELER YAPAR. . . O YÜZDEN OTURUN KIÇINIZIN ÜZERİNE. . .

25
3
yanıtYanıtla
Hasan:

Başka çareleri yoktur cepheden kaçmakta buluyorlar pişman oldular

24
0
yanıtYanıtla
Daha bu başlangıç.:

Resimde soruyor yardımcılarına Türk obüslerin namlusu kaç santimetre.

16
2
yanıtYanıtla
Mardinli:

Bitirelim bu savaşı.

3
15
yanıtYanıtla
Türk oğlu:

Bitirelim hakki olan ve vatan toprağı Azerbaycan a teslim edildikten sonra barış demokrasi vs vs artık bu pkK hain ağızları prim yapamayacak.Turkun gücünü herkes gorecek

yanıt0
yanıt0
Asiye:

İşgal bitince savaş bitecek

yanıt1
yanıt0
FIRTINA ALBAY:

TÜRK VE İSLAM COĞRAFYASININ DÜŞMANLARI İÇİN BU BİR BAŞLANGIÇ UYARI ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK BUNU BÜTÜN DÜNYA GÖRECEK.. TÜRK VE İSLAM DÜNYASINI KARŞISINA ALAN KENDİ KEFENİNİ BİÇER MEZARINI KAZAR.. VESSELAM

10
5
yanıtYanıtla
İG.:

fırtına albay doğru söyledin

yanıt0
yanıt0
Gözlem:

2 gündür savaşıyorlar, elde var 5-7 köy. ! Kurtarılan küçücük bir toprak parçası. Bir şey söylemek için çok erken. ! Ermeni ordusunu geri atmak için yapılması gereken manevra nedir. ? Nereye varılmak isteniyor? Netleştirilmedi. (Ermeni işgalindeki topraklar kurtarılana kadar savaşacağız filan demediler. ) Sınır çatışmaları bu şekilde devam ederse, bir süre sonra başladığı yerde biter. Şimdilik devreye girmeyen güçler, bakalım savaşmalarına daha ne kadar müsamaha gösterecekler. Bir şey eksik. !!

5
3
yanıtYanıtla
Yanıt:

Sınırdaki Düşmanın gücü kırılırsa diğeri ip söküğü gibi gelir zaten

yanıt0
yanıt1
Gözlem:

YANIT''a yanıt: Hiç bir devlet, sınırına tek sıra asker dizip savaşmaz. Askerlik yapmamışsın veya hiç bir şey öğrenememişsin. ! O görebildiğin askerler ileri sınır karakollarıdır. Atatürk bile yıllar önce söylemişti. '' Hattı müdafaa yoktur. Sathı müdafaa vardır. '' Tek sıra ( hat olarak) savunma yapılmaz. ! Savunma derinlikleri olan alanlarda yapılır. Soğan gibi kat kattır. Bırak savaşı, normal zamanlarda bile sınır en az üç farklı kademede korunmaktadır.

yanıt0
yanıt0
CEVAP FIRTINA ALBAYA:

HER TÜRK MÜSLÜMAN OLMAYABİLİR, HER GAVURDA HRİSTİYAN DEĞİL. O YÜZDEN TÜRK VE İSLAM DÜNYASINI AYNI DEĞİL. BİZ TÜRKLER ARAPLARDAN DAHA MEDENİ VE CESURUZ. HERKESE SAYGILAR

3
0
yanıtYanıtla
fc:

inlerine girin. . yok edin. . . dünyaya faydası olamayan bir ırkın yaşama şansı olmamalı. . bizi artık dünkü çocuk zannediyorlar. . Heyy İHA sen nelere kadirsin. . Bugüne kadar neredeydin. .

1
0
yanıtYanıtla
espanyol:

artık sizi biz işkal edeceğiz iran sınırını ele geçirin onlara güven olmaz

0
0
yanıtYanıtla
bey:

Rusya, AB ve ABD karismasa bütün ermenisten Azeri kardeslerimize giderdi!

0
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Askerlik yapanlar bilirler. Onlara mutlaka '' Önce esas duruşunu göster. '' denilmiştir. Hedefi olmayan savaş, anlamsız bir barışla bitebilir. Azerbaycan savaş nedenini söyledi. Hala amacı ve ulaşmak istediği hedefi de açıklanmadı. Bilen yok. ! Eksik olan bu. ! Asker savaşırken kendine sorar ne için savaşıyorum. ? Hedefi, yönü, yöntemi gösterilmemişse olduğu yerde çakılır kalır. İleri harekatı için, her türlü lojistik levazım, ordonat ve sağlık hizmetini yanı başında görmek ister. Var mı. ?

0
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Düşman belli saldıran belli düşmanın ne istediği de belli bu durumda seninde ne yapcağın bellidir bu zamanda bahane aranmaz eksik şeylerde olsa hazırlıksızda olsan yola devam edicen lojistik sağlık vs beklersen daha çok kayıp olur Azerbeycanın karabağı alma vakti geldide geçti bile artık olacaklara kayıplara bu işin sonuçlarına bakmaya gerek yok

yanıt2
yanıt1
Kurtuluş:

Işık üstünde oturduğun topraklarda uyanış başladı sen farkında degilsin.....

yanıt0
yanıt2
Gözlem:

Yusuf''a bir asker savaşa giderken 100 mermi ile gider. Daha fazlası ile koşamazsın. Ekmek torbanda en fazla 1 gün idare edecek kadar yiyecek bulunur. 1 matara su taşıyabilirsin. Arkandan sana yiyecek, içecek, cephane takviyen yoksa. ! Yaran sarılmıyorsa, kaç gün savaşabilirsin. ? Bir aracının deposu kaç litre yakıt alıyor. ? Gittin 50 Km. Yakıtın bitti. Yolda kaldın. Nasıl savaşırsın hiç düşündün mü. ? Yanında arkadaşın yaralansa ne yaparsın. ? Bırakıp gidecek misin. ? Bu işler çocuk oyuncağı değil.

yanıt0
yanıt0
GERCEK GAZI:

koskoca azerbaycan 3 milyon nufusu olan bir ermenistani bitiremiyorsa yaziklar olsun, zaten yillardir ermenistanin her yaptigina sadece laf üreten azerbaycan yöneticileri bari bir sefer olsun rusya ve bati müdahale edene kadar 1-2 gün icinde ermenistana aci ve hayat boyu unutamiyacaklari ders verip hocalida akitilan kanin intikamini almasi gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
YURTTA SULH, CİHANDA SULH:

İnsanların diyalogla çözemeyeceği sorun yoktur. Savaşın kazananı silah satıcıları, kaybedenler de yoksul insanlar. Silah satıcılarıın gazıyla hareket edenler gereken dersi de almışlardır. Savaş harcamaları insanların refahına ayrılsın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title