Haberler

Dağda Tıraş Yapan Berberin Hedefi Eyfel Kulesi

Amasya’da bir berber, özel istek üzerine müşterilerini dağ, tekne ve akarsu kenarında tıraş ediyor.

Amasya'da bir berber, özel istek üzerine müşterilerini dağ, tekne ve akarsu kenarında tıraş ediyor. 14 yıldır berberlik yapan Eren Üçay'ın hedefi Fransa'nın başkenti Paris'in simgesi Eyfel Kulesi yanında tıraş yapmak.

Amasya'da yaşayan bir berber, özel istek üzerine müşterilerine dağ, tekne ve akarsu kenarı gibi mekanlarda doğada özel tıraş yapma imkanı sunuyor. İş yerinde yaptığı saç tıraşının ücretinin 30 lira olduğunu belirten 27 yaşındaki Eren Üçay, "Bu ücret dağa çıktığımız zaman 130 lira. Biraz daha uzağa gittiğimiz zaman 230 lira gibi oluyor" dedi.

Esen rüzgarı da fırsata dönüştüren 14 yıllık berber Üçay, "Rüzgarı saç şekillendirmede fön olarak kullanıyorum" diye konuştu.

Yaptığı çekimleri kaydeden Üçay ile birlikte Samsun Vezirköprü'deki Şahinkaya Kanyonu'na gidip teknede saç tıraşı olan müşterisi Can Karaca da tekne kirası, kamp ve diğer ihtiyaçlar için yaptıklarıyla birlikte özel tıraş için harcamasının 700 lirayı bulduğunu söyledi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyfel Kulesi Amasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title