Haberler

Dagc'den Teröre Kınama

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, 15 Mehmetciğin Şehit Edilmesi Üzerine Yayınladığı Mesajla Terör Olaylarını Kınadı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, 15 mehmetciğin şehit edilmesi üzerine yayınladığı mesajla terör olaylarını kınadı.

Şırnak’ta 1’i astsubay 13, yine Şırnak ve Diyarbakır’da 2 olmak üzere 15 Mehmetçik’i vatan uğruna şehit verildiği hatırlatılan bildiride, bölücü terör örgütünün hain tuzağı sonucu hayatlarının baharında vatan toprağına verilen şehitlerimize Allah’tan rahmet , kederli ailelere ve Türk Milleti’ne baş sağlığı dilendi.

Mesajda şu görüşlere yer verildi: “Bölücü terör, yıllardır ülkemizde insanımızın canını yakmaya, ocakları söndürmeye, çocukları yetim, ana ve babaları evlatsız, gencecik gelinleri dul bırakıyor. Milletimizin yüreğine kor gibi düşen bu ateşin acısının hafifletilmesi, hainlerin ve destekçilerinin biran önce hak ettikleri cezaya çarptırılmalarına bağlıdır.Yüzyıllardır, Türk vatanını canı pahasına koruyan Türk Ordusu’nun, dış güçlerin maşası, satılmış terör örgütüne gereken cevabı vereceğine inancımız tamdır. Terör olaylarının olmadığı, insanların kardeşçe yaşadığı bir vatan için üstlendiği görev ve sorumluluğun bilincinde olan ordumuzun ve güvenlik kuvvetlerimizin ayağının taşa değmesi dahi bizleri üzer.Bizi üzen bir başka olay da adına ‘Ulusal!’ denen bir takım yayın kuruluşlarının hiçbir şey olmamış gibi yayınlarını sürdürmeleridir. Bu yayın kuruluşlarını bu tavırlarından ötürü kınıyoruz. İdrak edeceğimiz Ramazan bayramına yaslı gireceğiz. Ama bayramın ulvi havasının tüm vatan topraklarına birlik ve beraberlik ruhunu daha da kuvvetlendirmesini diliyoruz. Çünkü zor zamanlar, Çanakkale’de, Milli Mücadale’de olduğu gibi, ancak birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza aşılır. Bu mübarek günlerde ailelerin ocağına ateş düşüren, milletimizin yüreğini yakan bu hain pusuyu düzenleyenleri ve onların destekçilerini nefretle kınıyoruz.Bilinmelidir ki, Türk Milletinin suskunluğu vakarındandır. Milletimize ve kederli ailelere başsağlığı dileriz.”

(İRT-İRT-Y)

09.10.2007 21:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title