Haberler

Dağ bisikletçileri Yunusemre'de buluştu

Güncelleme:

- Dağ bisikletçileri Yunusemre'de buluştu Manisa'da 5 ülkeden 100'ün üzerinde bisikletçi 25 kilometrelik parkurda pedal çevirdiMANİSA - Yunusemre Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Maratonu yoğun katılımla gerçekleştirildi.

- Dağ bisikletçileri Yunusemre'de buluştu

Manisa'da 5 ülkeden 100'ün üzerinde bisikletçi 25 kilometrelik parkurda pedal çevirdi

MANİSA - Yunusemre Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Maratonu yoğun katılımla gerçekleştirildi. 25 kilometrelik parkurda 5 ülkeden 100'ü aşkın sporcu pedal çevirdi.

Yunusemre Uluslararası Dağ Bisikleti Maratonu'nun bu yıl 2.'si gerçekleştirildi. Aralarında Yunanistan, İran, Azerbaycan ve Bulgaristan'dan bisikletçilerin de bulunduğu 100'ün üzerinde sporcunun katıldığı maraton Yunusemre Belediyesi'nin bahçesinde başlayıp, Uncubozköy ormanlık alanında sona erdi. Başlama işaretini Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Musa Dirik verdi. Dirik'e, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan ile Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar eşlik etti. 25.2 kilometrelik parkurda toplamda 8 kategoriden sporcu pedal çevirdi. AKUT, MAT, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği'nin de destek verdiği maraton oldukça tempolu ve güzel anlara ev sahipliği yaptı.

Parkuru tamamlayan sporcular, hem güvenlik hem de bisikletçilerin konforu için her şeyin düşünüldüğünü söylerken, yarışın birçok organizasyondan daha profesyonelce gerçekleştirilmesinden dolayı da Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkürlerini iletti.

Uncubozköy ormanlık alanında sona eren parkuru başarıyla bitiren sporculara ödülleri Mesir Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen törenle takdim edildi.

Kadınlarda Rafiye Başat (İZGEM), Yıldız Erkek A'da Ersin Akgün (İZGEM), Yıldız Erkek B'de Deniz Senal (Manisa Bisiklet Spor Kulübü), Genç Erkeklerde Osman Buğra Kocabıyık (İZGEM), Elit Erkeklerde Osman Koç (Ferdi), Master Erkek C'de Adem Koçay (Ferdi), Master Erkek B'de Turgay Germen (İZGEM), Master Erkek A'da ise Mehmet Can Balcı (Carcaro Parker Bisiklet) birinci oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yunusemre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title