Haberler

Da Vinci Derneğinden, Teog Öğrencilerine Büyük Hizmet

Diyarbakır’da, maddi durumu yetersiz dezavantajlı öğrencilere hizmet veren Leonardo Da Vinci Eğitim kültür Sanat Derneği, TEOG sınavına girip başarılı olan öğrencilere, ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Diyarbakır'da, maddi durumu yetersiz dezavantajlı öğrencilere hizmet veren Leonardo da Vinci Eğitim kültür Sanat Derneği, TEOG sınavına girip başarılı olan öğrencilere, ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Daha çok dezavantajlı bireylere yönelik çalışmalar yürüten Leonardo da Vinci Eğitim Kültür Sanat Derneği, TEOG'a giren öğrencileri yalnız bırakmayarak önemli bir çalışma başlattı. Dernek, sınava girip başarılı olan öğrencilere yol gösterip okulları tanıtmak amacıyla ücretsiz danışmanlık sistemini hizmete sundu. Konu ile ilgili Bilgi veren Leonardo da Vinci Eğitim Kültür Sanat Derneği Başkanı Mehmet Tekin, TEOG öğrencilerine yönelik ücretsiz danışma hizmeti verdiklerini söyledi. Tekin, "Burada öğrencilere nereleri seçmeleri konusunda yardımcı oluyoruz, okulları ile ilgili bilgi veriyoruz. Doğru tercih verebilmeleri için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Zaten hali hazırda, dönem içinde devam eden TEOG kurslarımız da mevcut, kurslarımız sona erdi. Kurslarımıza katılan ve çevreden duyan öğrencilerimiz bize başvurup okullar hakkında bilgi alabiliyor. Tercih maratonu 24 Temmuz'da sona erecek, biz bu tarihten sonra yeni TEOG kursu açıp öğrencilere ücretsiz ders vermeye devam edeceğiz. Bu yıl kursumuza gelen 40 öğrencimizin hepsi sınavdan başarılı oldu, 6'sı fen lisesi, 34'ü ise Anadolu liselerine girmek için yeterli puanı aldı" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title