Haberler

Çydd'ne Ev Bağışladı

Emekli Hamburg Başkonsolosu Ülkü Başsoy, Ödemiş İlçesi'nde Bulunan 200 Bin Tl Değerindeki 2 Dairesini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (Çydd) Bağışladı.

EMEKLİ Hamburg Başkonsolosu Ülkü Başsoy, Ödemiş İlçesi’nde bulunan 200 bin TL değerindeki 2 dairesini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışladı. Başsoy, babası Recep Başsoy’un uzun yıllar Ödemiş Ortaokulu’nda müdürlük yaptığını belirterek, "Bizlere her zaman Atatürkçü gençlere sahip çıkmayı öğütledi. İşte ben de Atürkçü gençlerin yetişmesi için Yeni İstasyon karşısında bulunan 4 katlı evimizin 2 dairesini derneğe bağışlamak için Hamburg’tan geldim" dedi. Belediye Başkanı Bekir Keskin de "Bana bu hareket büyük heyecan verdi. Bu konuda üzerine düşen her türlü görevi yapmayı hazırım" dedi. Ardından, ÇYDD’nin Ödemiş’te de faaliyet yürütebilmesi için 6 kişiden oluşan girişim komitesi kuruldu. Komitede, avukat Mehmet Kırlı, Başak Kurt, Mustafa Demirel, Sevim İnan, Selen Köymen ve Melisa Mardan Efe yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ege

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title