Haberler

Cüneyt Özdemir'in Anlattığı Hikaye Yürekleri Dağladı

Güncelleme:

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube'da paylaştığı video sosyal medyayı salladı. ABD Colorado'dan bir video yayınlayan Özdemir'in anlattığı hikaye yürekleri dağladı.

Kendi ismiyle açtığı YouTube kanalında hem mesleğini icra eden hem de gezdiği yerlerde vlog çekerek günlük yaşamdan görüntüler sunan Cüneyt Özdemir sosyal medyada gündem oldu. İyi bir izlenme sayısına da ulaşarak kanalını gün geçtikçe büyüten Özdemir'in anlattığı hikaye yürekleri dağladı.

ABD Colorado'da bir video yayınlayan Cüneyt Özdemir, anlattığı hikaye ile izleyicilerini gençlik yıllarına götürdü.

"BEN SANA AŞIĞIM!"

İşte Cüneyt Özdemir'in anlattığı o hikaye:

"Şimdi böyle karların arasında memleketten çok uzakta yürürken aklıma Keçiören geldi. Biliyorsunuz ben Keçiören'de büyüdüm, o zaman böyle şelale falan da yoktu. Kar yağdığı zaman cümbüş yaşanır. Apartmanlardan merdivenleri alırdık tahta merdivenler var. Sonra herkes apartmandan çıkardı yarış yapardık, duvarda biterdi yarış. Bizim rakip de karşı apartmandı karşı apartmanda da Ahu var. Ben 16 yaşındayım o da 16 yaşında. Ahu'yla da bir yıldır böyle camlardan birbirimize bakıyoruz. O bana bakıyor ben ona bakıyorum. Hiç konuşma yok utanıyoruz. Aşığız birbirimize ama nasıl söyleyeceğiz? Birkaç yıl sonra kışın bir gün geldi bu, "Ben sana aşığım" dedi. Ben böyle şok. Dedim, "Bunu sonra konuşalım". Bir türlü konuşamadık. Romantik komedi yani. Bir saat iki saat bakışıyoruz camda."

"GİDİŞ VAR DÖNÜŞ YOK BAZI ŞEYLERDE"

"Sonra bir yaz Ahu'lar ailecek arabaya doluştular Marmaris'e tatile gittiler. Gidiş o gidiş. Bir trafik kazası geçiriyorlar. Ahu ile babası hayatını kaybediyor, annesi ve erkek kardeşi geliyor. Kaç yıl geçmiş aradan 33 yıl. 33 yıl geçse de görüyorsunuz bazı şeyleri kar görüyorum aklıma her zaman Ahu geliyor. Benimde öküz gibi, "Sonra konuşuruz" demem. Ertelemeyeceksiniz böyle şeyleri gidiş var dönüş yok bazı şeylerde."

SOSYAL MEDYADA BİR ÇOK KEZ PAYLAŞILDI

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube'de paylaştığı video dakikalar içinde sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı. Bir çok kullanıcı Cüneyt Özdemir'in yayınladığı hikayeyi paylaşarak yorumlarda bulundu.

Cüneyt Özdemir'in Anlattığı Hikaye Yürekleri Dağladı

Cüneyt Özdemir'in Anlattığı Hikaye Yürekleri Dağladı

Cüneyt Özdemir'in Anlattığı Hikaye Yürekleri Dağladı

Cüneyt Özdemir'in Anlattığı Hikaye Yürekleri Dağladı

Cüneyt Özdemir'in Anlattığı Hikaye Yürekleri Dağladı

Cüneyt Özdemir'in Anlattığı Hikaye Yürekleri Dağladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Cüneyt Özdemir Sosyal Medya Colorado Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (57)

ASİLTÜRK__:

Ölenlere ALLAH dan Rahmet, yakınlarına da Sabır ve Metanet diliyorum ancak bu hdp destekçisi şahsiyetin hiç bir duygusu ve düşüncesi beni ilgilendirmiyor ve kendisinden de hiç hoşlanmıyorum. Keşke hep oralarda kalsaydı da güzel Ülkemden en azından bir tane terör örgütü sempatizanı olan partinin destekçisi azalmış olurdu.

13
35
yanıtYanıtla
Sms:

Ulan cahil az adamı izle hdp dahil tüm partilere sayıyor. İyi de yapıyor. Neyse kime anlatıyorum git A haber izle ülkemiz muhteşem ekonomimiz şahane vs. Diye devam eder.

yanıt1
yanıt0
kader:

inş donemzsın de kurtuluruz senden

4
34
yanıtYanıtla
kral:

buna inanmayın ipi yahudilerin elinde fatih camiisinde hilafet isteyen insanlara hilafet yok bir fatiha okuyun bitmistir diye tepkisini güsterdi...

5
28
yanıtYanıtla
Kulke sun:

Ya bir bitmediniz reziller din simsarları

yanıt13
yanıt4
Nemala8:

Secimden sonra zamlar geliyo oooo ooo

21
9
yanıtYanıtla
ERKAN:

Mesleğini kaliteli ve objektif icra eden herkese saygı duyulmalı. Size muhalif olsa da . .

26
3
yanıtYanıtla
ÇOK GİTTİN:

çok sallamışın be cüneyt nerdese inanası geliyor insanın

7
15
yanıtYanıtla
Kulke sun:

Bu adam Suriye savaşı başlamadan önce oraya gidip röportaj yapmıştı Uyarmıştı o zaman Çok değerli bir gazeteci Satılmış gazetecilere nazaran sevdiğim biri O zaman ne Suriyeliler vardı ülkemizde ne de suriyede pyd ypg bu kadar güçlüydü Ne ABD oradaydı ne Fransa ne almanya... Satılmış gazetecilere ATV Ahabere duyurulur..

15
5
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Ne için uyarmıştı onuda söyle de bilelim. . .

yanıt3
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title