Haberler

Cüneyt Çakır, Çekmeköy Derbisini Yönetti

Güncelleme:

Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor ve Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan dostluk maçını, FIFA Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır yönetti.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor ve Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan dostluk maçını, FIFA Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır yönetti.

Dünya devleri arasında oynanan derbileri yöneten FIFA Kokartlı Hakem Cüneyt Çakır, engelli takımlarına dikkat çekmek için Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen dostluk maçına çıktı.

MAÇI TURKCELL ENGELLİLER TAKIMI 2-1 KAZANDI

Engellilerin spora teşvik edilmesi ve onlara fırsat verilmesine dikkat çekmek için düzenlenen karşılaşmada Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü ve Turkcell İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi A Grubu'nda mücadele etti. Alemdağ stadında gerçekleşen dostluk maçını Turkcell İşitme Engelliler takımı attığı gollerle 2-1 kazandı.

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI: CÜNEYT BEY'DEN ALLAH RAZI OLSUN

Maçı izleyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz: "Öncelikle Cüneyt Bey'den Allah razı olsun. Önemli bir hakemimiz, dünkü önemli maçtan sonra bizi kırmayıp geldi. Bizim işitme engelli sporcularımız hakikaten kendi liglerinde de liderler. Çok önemli bir başarıya imza attılar. Biz de belediye olarak bu tarz kardeşlerimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların kendilerini göstermeleri, ispat etmeleri, yani kendi dünyaları dışında onlar için bir dünya hazırlandığı zaman ne kadar başarılı olabileceklerinin ispatıdır bu işitme engelli kardeşlerimiz ben inanıyorum ki İnşallah daha güzel yerlere onlar gelecek. Biz onlar için mücadele edeceğiz, onlar bizleri dualarından eksik etmeyecek böylelikle Çekmeköy'de İnşallah güzel spor aktiviteleri, güzel hizmetler hep beraber yapacağız" dedi.

CÜNEYT ÇAKIR: BİZ FUTBOLU DA HAYATI DA BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ

Böyle bir maçı yönetmekten mutluluk duyduğu belirten Cüneyt Çakır, "Hepimiz biriz ve birlikte olmalıyız, Futbol Federasyonumuzun çok güzel bir sloganı Avrupa Şampiyonası 2024 için, 'birlikte paylaşacağız' diye. Biz sporu da, futbolu da hayatı da birlikte paylaşıyoruz. O yüzden elimizden geldiği her müddetle bu arkadaşlarımızın hep yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cüneyt Çakır Çekmeköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

ERCAN:

TÜRKİYENİN EN REZİL HAKEMİ 1 NUMARALI EYYAMCI

3
2
yanıtYanıtla
HEP AYNI SENARYO:

Kayseri sporu yaktı bu bunak hakem

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title