Haberler

Cüneyt Arkın: Koronavirüs bütün sıcak duyguları yok etti

Türk sinemasının duayeni Cüneyt Arkın, Cuma akşamı Tv 8,5'ta yayınlanacak olan Caroline Show programına konuk oldu. Cüneyt Arkın, program öncesi Caroline Yılmaz ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı

'Beni gençlik yıllarıma götürdü'

Cüneyt Arkın, Caroline Yılmaz'a destek ve onay verdiğini belirterek "Caroline ile yeni bir Yeşilçam filmi çekmek isterim. Caroline ile her projeye varım. Caroline'i ilk gördüğümde Türkan Şoray yeni bir programa mı başlamış dedim. Caroline beni gençlik yıllarıma götürdü, çok duygulandım" dedi.



Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Cüneyt Arkın Haberler

500

Yorumlar (5)

KUZEYİN UŞAĞI (RİZE):

CÜNEYT ARKIN BÜYÜK AKTÖR VE JÖN. SANATÇI YERİ DOLMAYAN EFSANE DUAYENDİR. . . . . . . ALLAH UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN AİLESİYLE BERABER İNŞALLAH. . . SAYGILARIMLA. .

0
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI (RİZELİ):

BÜYÜK AKTÖR JÖN, , TÜRK SİNEMASININ YERİ DOLMAYACAK EFSANE DUAYENİ. GÖNÜLLERDE TAHT KURAN İNSAN HAZİNESİ. . BAŞKA SÖZE GEREK YOK. . . . . ALLAH UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN AİLESİYLE BERABER İNŞALLAH. . . . . . . SAYGILARIMLA. KALIN SAĞLICAKLA. . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
HELAL SANA............:

AYNEN DOSTUM KATILIRIM. . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

CÜNEYT ARKIN gerçekten duayen, yeri dolmayacak bir aktör, jön, sanatçı, doktor, iyi bir aileye sahip, aile babası, insan hazinesidir. Türk sinemasına ismini altın harflerle yazdıran, sinema salonlarını şahlandıran, hep ayakta alkışlanan, filmleri gişe rekorları kıran, tarihi, kültürü gösteren, sevdiren, vatansever milliyetçi, insandır CÜNEYT ARKIN. malkoç oğlu, battal gazi, kara murat, vatandaş rıza, polis cemil, deli şahın, yıkılmayan adam olmuş, Allah sağlıklı ömürler versin. saygılarımla.

0
0
yanıtYanıtla
AYNEN..........:

helal olsun sana. . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title