Haberler

Çumra İlçe Oluşunun 83. Yılını Kutluyor

Konya'nın Çumra İlçesinin İlçe Oluşunun 83. Yıldönümü, Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı.

Konya'nın Çumra ilçesinin ilçe oluşunun 83. yıldönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Konya Valisi Osman Aydın, AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Muharrem Candan, AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, davetliler ve vatandaşların katıldığı etkinlikler Çumra Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Pazar yerinin açılışıyla başladı. Açılış töreninde konuşan Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, Çumra'nın her yönden gelişmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Konya'daki ilçelere bakıldığında Çumra gelişmişlik bakımından Ereğli'den sonra ikinci sırada yer alıyor. Biz yönetime geldikten sonra ilk yaptığımız iş, ilçemizin kanalizasyon ve içme suyu problemini çözmek oldu. Çumramızın ilçe oluşunun 83. yıldönümü etkinlerine katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Ergün ise, AK Parti hükümeti tarafından Türkiye genelinde yürütülen çalışmaların Cumhuriyetin 100. yılında tüm ülkenin aynı modernizasyon seviyesine gelmesi için yapıldığını söyledi. Ergün, dünya çapında yaşanan krizlerin Türkiye'yi de etkilediğini ancak birlik ve beraberlik içinde olunduğu taktirde aşılmayacak zorluk olmadığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Çumra Belediyesi tarafından yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Pazar yeri protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle açıldı. İlçeye doğalgaz getirecek dağıtım hattının temelini atan protokol üyeleri son olarak Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların anahtarını hak sahiplerine verdi.

(MÇ-İP) 26.06.2008 18:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title