Haberler

Cumhuriyet ve Demokrasi" Filmine Siyasi İletişim Oscarı

Amerikan Siyasi Danışmanlar Derneği (AAPC) tarafından düzenlenen ve siyasi iletişimin oscarı kabul edilen 2017 Pollie Awards ödüllerinde de Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan "Cumhuriyet ve Demokrasi" filmi iki ödül birden kazandı.

Amerikan Siyasi Danışmanlar Derneği (AAPC) tarafından düzenlenen ve siyasi iletişimin oscarı kabul edilen 2017 Pollie Awards ödüllerinde de Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan "Cumhuriyet ve Demokrasi" filmi iki ödül birden kazandı.

Dünyanın her tarafından 3 binin üzerinde kampanyanın katıldığı Los Angeles'te düzenlenen törende 2 dalda altın ödül alan film, bir kez daha dünyanın en iyi online reklam videosu seçildi.

LosAngles'te düzenlenen törenden sonra konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Pollie Ödüllerinin 250'yi aşkın profesyonelden oluşan büyük jürisi tarafından Cumhuriyet ve Demokrasi filmimizin 2 altın ödüle layık görülmesi ülkemiz ve ilçemiz için büyük gururdur. Popülizm rüzgarlarının demokrasileri ve demokratik değerleri sarstığı böylesi bir dönemde, Beylikdüzü'nden ve Türkiye'den yükselen bu sesin dünyanın en saygın ödüllerine layık görülmesi çok anlamlıdır. Şubat ayında Las Vegas'ta düzenlenen Reeds Awards'ta da 2 ödüle birden layık görülmüş olan filmimiz, Cumhuriyet'in ve Demokrasi'nin birlikte ne kadar güzel olduğunu anlatıyordu. Tek adam rejiminin aksine, demokrasinin bir uzlaşma, barış ve birlikte yaşama rejimi olduğunu Yunus Emre'nin şu sözleri özetliyordu: Kendin için ne istiyorsan, başkası için de aynısını işte. ve kendine yapılmasını istemediğin ne varsa, başkasına yapılmasına da izin verme. "Beylikdüzü halkının iradesini yansıtan bu ödülü ülkemize armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

Amerikan Siyasi Danışmanlar Derneği (AAPC) 1946 yılında kurulmuş olan siyasi partilerden bağımsız bir sivil toplum kuruluşu. Pollie Ödülleri, her yıl tüm dünyadan katılan seçim kampanyalarını ve sivil toplum kuruluşlarına ait kampanyaları ödüllendiriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Los Angeles Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title